Klanten geven ons een
783 beoordelingen

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Familie Chan
10

Hee tevreden met de tuin. Is heel mooi geworden! Vooraf een eerlijke prijs afgesproken en netjes alles afgestemd. Tijdens de aanleg van de tuin waren de mannen vriendelijk, netjes en prima communicatie waar er af en toe overleg nodig was. Heel prettig was dat de tuin binnen de afgesproken dagen klaar was en ook binnen budget. Respect, want er waren drie dagen bij met 30 graden en volle zon.

Bas
10

Super blij met het resultaat, er is netjes gewerkt en vrolijke mensen over de vloer.

Jeroen
10

En ik vind dat het een goede levering is en ze hebben goed werk afgeleverd ik ben heel bij met Mike en melvin

Jeroen
10

Wij zijn heel bij met jullie dat jullie onze tuin hebben gedaan super bedankt

B
10

Komt afspraken na. Mooie tegels, ligt er strak bij..Tuin ziet er top uit.! Blij mee!

Hans Liesker
10

Mooie schutting, snel en goed geplaatst.

Edwin Deurloo
9.0

De levering was keurig optijd. Er zaten alleen een paar stenen bij die al gebroken waren. Uiteindelijk had ik wel genoeg. De kwaliteit van de stenen zijn goed. Degene die ik heb zijn de Velluto+ 30x60x5 cm Ice.

homan l
9.0

ben zeer tevreden ,alles is tot tevredenheid tot stand gekomen

Blok
8.0

Verkeerde deur geleverd, waardoor het karwei in twee keer moest worden geklaard.

Loubna
2.0

Meest slechtste ervaring ooit. Ik ga liever naar de bouwmarkt dan dat ik hier kom. Heel onvriendelijk geholpen door de eigenaar in Edam!!

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste heer Loubna,

Voor mij ook een zeer aparte ervaring. U koopt 20 tegels bij ons. Laad deze in uw auto, neemt ze mee. Vervolgens brengt u de tegels terug omdat u ze toch maar niet zo mooi vind. Wij nemen normaal gezien geen tegels retour. Onder het mom van 'de klant is koning' hebben wij de tegels toch retour genomen. Vanuit uw auto heeft u deze tegels terug gestapeld op de pallet. Deze zaten vervolgens vol met krassen.

Wij hebben daarop volgend de nieuw uitgekozen tegels voor u speciaal besteld. Deze zijn op de fabriek speciaal afgepast en bij ons geleverd. U heeft deze tegels zelf weer ingeladen. U komt daarna wederom terug met de tegels om te melden dat u de tegels wederom niet mooi vind. Dan is het toch niet zo gek dat we hier niet in mee gaan?
Ter Voert
10

Keurig netjes verzorgd

Fred
9.0

Prima werk afgeleverd ben zeer tevreden