Vragen? Neem CONTACT met ons op.
  • 31 jaar marktleider
  • Alles onder 1 dak
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreid aanbod
menu

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. Wij maken gebruik van een 5 sterrensysteem.
Typ bovenstaande code over.


Esmee Scheij
8.0

Goede service en prettige / kundige tegelzetters/ hoveniers. Erg tevreden met het resultaat

H.Coudron
10

prima werk, prettige behandeling door medewerkers!

Yvonne Wulder
10

Complimenten voor de vestiging Edam!! Wij zijn echt heel tevreden. Professionele medewerkers. Kennis van zaken, geven goed advies, komen afspraken na. Heel beleefd en correct. Zelf tijdens de zware regenbuien en de sneeuw en vrieskou bleven de mannen hun werk in de tuin doen. Kortom een echte aanrader!

Bart
10

Er bestaat een enorme concurrentie vanuit sierbestrating maar ik ben heel blij dat ik voor de firma Jonk heb gekozen. Zeer tevreden over t resultaat, mijn complimenten

Han
10

Vakwerk afgeleverd. Prima communicatie en uitstekende nazorg.

Jeffrey
10

Top service!! Alles netjes en goed geleverd en geregeld!

Ben Schreurs
9.0

Super tevreden over het eindresultaat. Vakkundig en snel. Over het bloembakje in eerste instantie wat minder tevreden, mede doordat wij er niet duidelijk in waren, maar supersnel aangepast door dezelfde vakkundige werkers. Jonk is echt aan te bevelen mede door de de uitstekende tegelzetters.. Wij zijn zeer tevreden.

Janny Timmermans
8.0

Alles goed en snel geregeld, super team die mijn tuin hebben aangelegd. De volgende keer maak ik weer gebruik van Jonk Sierbestrating Edam.

Johan Roos
10

Goed geholpen vanuit de winkel! Levering was super goed en snel complimenten aan de chauffeur erg vriendelijk en verstond zijn vak heel goed!

Visser
10

Alles is conform afspraak gedaan. Netjes gewerkt, prachtig resultaat. Vriendelijk personeel.

Cindy
10

Vriendelijke mensen en we zijn goed geholpen. De stratenmakers werkten ontzettend netjes en dachten goed met ons mee. We zouden er een volgende keer zeker weer naartoe gaan.

Hotel & Restaurant \'De Fortuna\'
10

Alles is precies zo opgeleverd als we bestelden. Komend terrasseizoen mag de pergola zich bewijzen!