Vragen? Neem CONTACT met ons op.
  • 30 jaar marktleider
  • Alles onder 1 dak
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreid aanbod
menu

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. Wij maken gebruik van een 5 sterrensysteem.
Typ bovenstaande code over.


E. Udo
9.0

Wij zijn erg tevreden met het resultaat van de werkzaamheden aan onze tuin. Alles is volgens plan en deskundig uitgevoerd en netjes op geleverd dus niets dan lof voor uw werknemers.

C.H. Kwakman
10

Bestelling en offerte gedaan door Jonk Edam, prima geregeld en meegedacht met onze wensen. Uitgevoerde werkzaamheden zijn gedaan door Fa Huisman uit Almere, fijn koppel mensen aan het werk geweest en een stuk kwaliteit afgeleverd! Niks afgeraffeld maar netjes en strak gewerkt, niks meer dan lof. Dank jullie wel!

Remco Visser
10

Tuin laten aanleggen door topteam Johan de schepper Kees Elco en Bob. Harde werkers met oog voor detail. Mannen bedankt voor de prachtige tuin. Remco Visser

Pamela Kuijpers
10

Foto nieuwe achtertuin bijgevoegd.

Pamela Kuijpers
10

Van tekening tot nieuwe ruimtelijke voor- en achtertuin. Alles is tot in de puntjes geregeld en uitgewerkt. Ik ben ontzettend blij met het fraaie resultaat dankzij de vakkundigheid en klantgerichtheid van alle leden van team Jonk. Dit is een firma waar je op kunt vertrouwen. Zij hebben alle materialen wat je nodig hebt in huis en geven ook goede adviezen. Niets is teveel. De strakke nieuwe schutting en het terras maken het geheel af. Hartelijk dank voor het leveren van kwaliteit. Ik kan de firma Jonk van harte aanbevelen.

Diana Kuypers
10

Absoluut een aanrader! Vanaf de opname tot aan de levering van de nodige materialen tot aan de uitvoering - > niets is te veel. Alle collega\'s luisteren en meedenken met de klant. Ook het nakomen van de planning is perfect gelopen. Offertes worden binnen dezelfde dag verzorgd. (Dat maak je tegenwoordig niet zo vaak meer mee. )

Diana Kuypers
10

Betreft: Rhijnestein 39 Ben super blij met de herinrichting van mijn tuin: voor- en achterzijden en de werkwijze en flexibiliteit van jullie collega\'s. D.w.z. niets is te veel, alles komt goed en iedereen staat daadwerkelijk aan de kant van de wensen van de klant. Ook het aanleveren tot aan het ophalen van de materialen is goed verlopen. Mijn buren en naaste omgeving hebben uiteraard alles nauw gevolgd. Ze zijn vol complimenten met jullie werkwijze. Heel erg bedankt. Ik ben met pensioen en ga heel veel jaren genieten van mijn mooie tuin! Hartelijke groet, Diana Kuypers

Tiny Tol-Kes
10

Eenvoudig bestelling op website geplaatst, zand werd op tijd en dicht bij huis geleverd.

Marcel Baijards
10

Goederen netjes afgeleverd na info bericht over vertrek van de vrachtauto.

Verhaagen
10

Top kreeg via mail hoe laat geleverd werd, en met chauffeur besproken waar neer te zetten

R.K. Leeuwangh
9.0

GOED BEGRIP VOOR WAT DE CLIENT WIL (er was een schetsje gemaakt ) EN IS DOOR DE HEREN VAN JONK OP KUNDIGE WIJZE AANGEVULD EN TOT TEVREDENHEID AFGEWERKT .

A Roos
8.0

Goede afspraken en netjes afgewerkt. Personeel was klantgericht, ondanks de tropische hitte waarin zij aan het werk waren.