Vragen? Neem CONTACT met ons op.
  • Uitgebreid aanbod
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Alles onder 1 dak
  • 31 jaar marktleider
menu

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. Wij maken gebruik van een 5 sterrensysteem.
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.


M. Doets
10

We hebben door Jonk een bak voor in de tuin laten aanleggen, en de bestrating aangevuld met klinkertjes. Alles is perfect aangelegd. De materialen die over waren, zijn keurig verrekend. Fantastisch gedaan en tot volle tevredenheid uitgevoerd!

alex van der kleij
10

Snel en goed afgeleverd. Netjes gebeld en nog een keertje voor het aflevermoment. Goede prijs.

Britt
10

Jonk Sierbestrating heeft bij ons het grasgedeelte verwijderd, de stenen verlegd en vervolgens een stuk kunstgras gelegd. We zijn er super tevreden mee!

Van Blokland
9.0

Alles heel mooi gemaakt. Opdracht naar afspraak uitgevoerd. Snel en vakkundig

Edwin Deurloo
9.0

Optijd en in overleg geleverd. Geen gebroken stenen en keurig op een pallet

Ruud
10

Top service! Achteraf had ik nog wat materiaal te kort en gebeld, was nog net op tijd, spullen keurig afgeleverd. Straatwerk nog niet gereed, wordt vervolgt.

Inez van Hooidonk
10

Supermooi geworden! Keurig afgewerkt en overal is over nagedacht! Geen moment spijt gehad dat we dit door jullie hebben laten uitvoeren! Bedankt!

Familie Baak
9.0

Wij zijn heel erg tevreden over sierbestrating Jonk. Alle zorgen worden uit handen genomen. Ze komen langs om het werk op te nemen en je krijgt een duidelijke offerte. De kwaliteit van het werk is uistekend. Het personeel denkt met je mee, zodat het resultaat optimaal is. Na afloop van de werkzaamheden, wordt alles netjes opgeruimd en meegenomen. Samengevat: klasse!

Hj Duivenvoorden
9.0

Dik tevreden over Jonk, levertijd 1 dag voor 32 meter tegels 50×50 antraciet + kuup zand + 1/2 kuup split. A kwaliteit tegels, van de 128 stuks slechts 3 gesneuveld.

Freek schokker
10

Vriendelijk en goede vaklui

Henk Spijkerman
9.0

Prima

Joost
9.0

• Goede prijzen • Snel geleverd • Nette afhandeling Gewoon top