Klanten geven ons een
904 beoordelingen

3D Tuinontwerp

Je wilt je tuin aanpakken maar je hebt nog geen idee hoe? Dan is het aan te raden een 3D ontwerp van de tuin te laten maken. Je wilt immers een tuin die niet meer een last is maar een lust, en dat kan alleen met een goed doordacht tuinontwerp.
 

Een goed tuinontwerp geeft meerwaarde aan je woning. Wij hebben passie voor tuinarchitectuur en zetten al onze kennis en kunde in om een geweldige buitenruimte te ontwerpen. Bij Jonk creëren we stijlvolle tuinen voor elk budget. We staan garant voor creatieve oplossingen die u zullen verrassen. Al vanaf € 399,00 heb je een professioneel ontworpen designtuin. Niet alleen onze werkwijze maar ook onze ideeën en uitvoering zijn uniek! 
 
Voor een professioneel 3D tuinontwerp kun je kiezen uit 3 verschillende benaderingen. Van heel basic tot compleet verzorgd.
 

Basic Pakket:

Je neemt zelf de maten op en tekent deze in op de plattegrond. Vervolgens vul je de vragenlijst in alwaar je al je wensen kenbaar kunt maken. Op basis van deze gegevens krijg je twee plattegronden om uit te kiezen. Als je een tuinontwerp heeft uitgekozen en zo nodig hebt voorzien van aanpassingen zal deze verder uitgewerkt worden tot een 3d tuinontwerp.

Premium pakket:

Je neemt zelf de maten op en tekent deze in op de plattegrond. Vervolgens vul je de vragenlijst in alwaar je al je wensen kenbaar kunt maken. Op basis van deze gegevens krijg je twee plattegronden om uit te kiezen. Hierin kun je een algemene indeling qua functionaliteit, verhouding materialen en kleuren vinden. Als je een tuinontwerp hebt uitgekozen en zo nodig hebt voorzien van aanpassingen zal deze verder uitgewerkt worden tot een 3d tuinontwerp. In deze fase kan er nog wat geschoven maar liggen de grote lijnen al vast. Na akkoord op het uiteindelijke ontwerp wordt er een berekening gemaakt van de benodigde materialen. Dit zal uiterst nauwkeurig gebeuren omdat het tuinontwerp al op schaal is. Van Aarde voor in de borders tot Zand voor onder de bestrating alles zal gespecificeerd worden.
 

Deluxe Pakket:

Voor degene die alleen van de tuin willen genieten hebben is er het deluxe pakket. Waarbij niet alleen de tuin wordt ingemeten en alle wensen besproken maar je wordt ook persoonlijk begeleid bij het uitzoeken van de benodigde materialen. Voor deze personal shopping service wordt je in onze tuinspeciaalzaak persoonlijk geholpen aan de juiste materialen voor je tuin. Door onze jarenlange ervaring met deze materialen en ontwerpen vinden we de juiste materialen die aansluiten op jouw wensen en de ruimte. Omdat in de ontwerpfase al rekening gehouden wordt met de maten en eigenschappen van de materialen zal dit zorgen voor het beste resultaat en wordt de buitenruimte optimaal benut. Kortom, als je een beetje investeert in een goed tuinontwerp, krijg je een hoop terug in tuin plezier.

Het kennismakingsgesprek gebeurt bij voorkeur op locatie om gelijk een beeld te krijgen van de situatie. Tijdens dit gesprek worden aan de hand van een vragenlijst een bepaalde stijl, speciale wensen en voorkeuren besproken. De maten van de tuin worden opgenomen en we kaderen het budget en de beperkingen van de ruimte of ligging af. Dit eerste gesprek vormt de leidraad voor het ontwerp proces.

Concept ontwerp
Aan de hand van de opgenomen maten en de tijdens het kennismakingsgesprek besproken wensen wordt een eerste opzet gemaakt. 3 plattegronden met een algemene indeling qua functionaliteit, verhouding materialen en kleuren.

Personal Shopping Service (optioneel)
Persoonlijke begeleiding bij het uitzoeken van de benodigde materialen. Voor deze personal shopping service wordt onze speciaalzaak bezocht en wordt je persoonlijk geholpen aan de juiste materialen voor je tuin. 

3d Tuinontwerp
In deze fase wordt het concept ontwerp verder uitgewerkt. De gekozen indeling wordt in 3D opgezet en de eerder gekozen materialen worden bijna foto realistisch in het ontwerp verwerkt. De stijl, sfeer en uitstraling van het ontwerp wordt verder uitgewerkt met behulp van het digitale Moodboard.

Legplan
Het legplan is een plattegrond op basis van het uiteindelijke ontwerp en voorzien van alle benodigde informatie qua maatvoering en materiaal soorten. Het legplan is eventueel uit te breiden met:
• Verlichtingsplan (uitsluitend In-lite)
• Beplantingsplan (door externe expert)

Video Walktrough (optioneel)
Als een 3D tekening toch niet voldoende tot de verbeelding spreekt, kan er ook nog een video walktrough gemaakt worden.
 

Prijsindicatie 3D Tuinontwerp

Formaat Tuin Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
Tot 100 m2 € 399,00 € 575,00 € 699,00
Tot 200 m2 € 499,00 € 749,00 € 899,00
Vanaf 200 m2 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag

Alle tuinontwerp prijzen zijn incl. BTW.