Sierbestrating Jonk Schagen

De Witte Paal 5
1742 NL Schagen
Tel. 0224 296222
Email: schagen@jonksierbestrating.nl 

Openingstijden:
Ma. t/m Vrij. van 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur

K.v.K nummer: 36038773
BTW nr. NL800399481B01


Schagen


Sierbestrating Jonk Schagen is een onderneming met een rijk verleden. Als tweede vestiging werd In 1999 het buitenterrein van Bos Tuincentrum betrokken voor de verkoop van Sierbestrating. Wat begon met een piepkleine showtuin, groeide uit tot een riante binnenshowroom en nadat het tuincentrum werd over genomen door Overvecht kwam men tot de conclusie dat er nog meer opslag ruimte nodig was. Daarom werd er in 2011 besloten dat het tijd was om een nieuwe, zelfstandige vestiging te beginnen.

Na een rigoureuze verbouwing van het binnen- en buitenterrein werden op zondag 4 maart 2012 de deuren geopend op aan de Witte Paal 1a in Schagen. Met een showtuin welke binnen onder openingstijden en buiten de gehelde week te bezichtigen is zullen de specialisten van Jonk klaar staan om u te helpen met al de aanschaf van al uw tuinmaterialen.

In de nieuwe showtuin kunt u een indrukwekkend assortiment bezichtigen met sierbestrating, natuursteen, keramische buitentegels, tuinhout, composiet, tuinhuizen, tuinverlichting en tuindecoratie, van authentiek tot trendy, van tijdloos tot modern. Naast de showroom zijn ook de voorraden gegroeid, wat betekent dat er razendsnel geleverd kan worden. Daarnaast is het afhalen van materialen zeer toegankelijk vanwege brede rijpaden waardoor u gemakkelijk en snel uw siergrind, tuinhout en sierbestrating kunt inladen.

De specialisten van Sierbestrating Jonk Schagen staan 6 dagen per week (in het voorjaar ook vaak op zondag) voor u klaar om u te helpen met uw keuze.