Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
8.6

3D Tuinontwerp

Je wilt je tuin aanpakken maar je hebt nog geen idee hoe? Dan is het aan te raden een 3D ontwerp van de tuin te laten maken. Je wilt immers een tuin die niet meer een last is maar een lust, en dat kan alleen met een goed doordacht tuinontwerp.
 

Een goed tuinontwerp geeft meerwaarde aan je woning. Wij hebben passie voor tuinarchitectuur en zetten al onze kennis en kunde in om een geweldige buitenruimte te ontwerpen. Bij Jonk creëren we stijlvolle tuinen voor elk budget. We staan garant voor creatieve oplossingen die u zullen verrassen. Al vanaf € 242,00 heb je een professioneel ontworpen designtuin. Niet alleen onze werkwijze maar ook onze ideeën en uitvoering zijn uniek! 
 
Voor een professioneel 3D tuinontwerp kun je kiezen uit 3 verschillende benaderingen. Van heel basic tot compleet verzorgd.
 

Digitaal Pakket:

Je neemt zelf de maten op en tekent deze in op de plattegrond op schaal (1:100) en één of twee foto’s van je tuin. Vervolgens vul je de vragenlijst in alwaar je al je wensen kenbaar kunt maken. Op basis van deze gegevens krijg je twee plattegronden om uit te kiezen. Als je een tuinontwerp hebt uitgekozen en zo nodig hebt voorzien van aanpassingen zal deze verder uitgewerkt worden tot een 3d tuinontwerp. De communicatie zal grotendeels via de email lopen en de kosten zijn dan ook laag. Al vanaf € 242,00 heb je een designtuin ontwerp.
 

Persoonlijk pakket:

Wij komen bij je thuis om de maten op te nemen en uw wensen 1 op 1 te bespreken. Op basis van deze gegevens worden  3 plattegronden gemaakt. Hierin kun je een algemene indeling qua functionaliteit, verhouding materialen en kleuren vinden. Als je een keuze hebt gemaakt wordt deze uitgewerkt tot een 3 dimensionaal ontwerp. In deze fase kan er nog wat geschoven maar liggen de grote lijnen al vast. Na akkoord op het uiteindelijke ontwerp wordt er een berekening gemaakt van de benodigde materialen. Dit zal uiterst nauwkeurig gebeuren omdat het tuinontwerp al op schaal is. Van aarde voor in de borders tot zand voor onder de bestrating alles zal gespecificeerd worden.
 

Ontzorg Pakket:

Voor degene die alleen van de tuin willen genieten hebben we ook nog het ontzorgpakket, waarbij wij de materialen aan huis laten leveren en de complete aanleg verzorgen. Ook wordt in de  ontwerpfase al rekening gehouden met de maten en eigenschappen van de materialen  en zal het knip/slijp verlies minimaal zijn. De nauwkeurigheid van het tuinontwerp zal ook bijdragen aan de efficiency van de stratenmakers en dat betekent een snelle oplevering en kostenbesparing.  Als je een beetje investeert in een goed tuinontwerp, krijg je er een hoop tuinplezier voor terug.
 

Prijsindicatie 3D Tuinontwerp

Formaat Tuin Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
Tot 50 m2 € 242,00 € 484,00 Op aanvraag
Tot 100 m2 € 242,00 € 484,00 Op aanvraag
Tot 200 m2 N.V.T. € 484,00 Op aanvraag
Vanaf 200 m2 N.V.T. Op aanvraag Op aanvraag

Alle tuinontwerp prijzen zijn incl. BTW.