Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
8.6

Reviews

U kunt uw ervaringen met bestellingen delen met bezoekers van onze website. Hierdoor helpt u ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én uw helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Typ bovenstaande code over.


Maurice
10

Test

marco colle
10

goed bedrijf netjes en op tijd geleverd

F Klein
9.0

Prima bedrijf, correcte afhandeling van da aanvraag en snelle levering. Zeer goed prijs-kwaliteit verhouding!! Ik wil een 9 geven, maar ik kan maar kiezen tot 5???

Jeroen Knegt
10

Scherpe prijzen en eersteklas vakmensen die meedenken om je tuin of straat 100% naar de zin te maken. Top !!!

Daniel
10

Alles ging prima.

Familie de Beer
10

Top werk geleverd. Ze kwamen met de scherpste offerte van de regio en stonden continue open voor onze nieuwe ideeën of verbeteringen. Goede communicatie per mail en telefoon gehad. Op de dagen dat ze aan het werk waren werden we op de hoogte gehouden en kwamen ze met vragen als ze onlogische dingen zagen die opgelost moesten worden, of als er betere ideeën waren. Wij vonden hen erg professioneel en prettig in de omgang ! Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

GR
10

Goedkope zakken zand, transport zeer voordelig, keurig op tijd (6:30 op de stoep gezet), hoefde niet thuis te zijn. Aanrader!

Wustefeld
7.0

Het is jammer dat we een steen te kort komen! Zal dus zelf nog een keer terug moeten om 1 steen op maat te laten zagen! Daarnaast is de tuin op vrijdag gedaan. En vandaag woensdag er na staat het puin nogsteeds voor mijn deur. Ondanks dat ik hier al telefonisch contact over heb gehad is dit niet opgeruimd. Ik vind dit zeer hinderlijk. Als we iets afspreken en ik daar ook gewoon voor betaal dan verwacht ik dat het ook geregeld wordt. Dat er onvoorziene zaken tussen kunnen komen is begrijpelijk. Maar dat het puin na zoveel dagen nog niet is opgeruimd is gewoon belachelijk!! Het aanleggen van de tuin is naar mijn wens gebeurd. En ben ik dan ook zeer te vrede mee.

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Inge,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Via deze weg willen wij excuses maken voor bovenstaande. Normalieter voeren we dezelfde dag nog af. Uw retouropdracht is ergens blijven steken. Gelukkig hebben we het dezelfde dag na uw melding gelijk kunnen regelen.

Veel plezier met uw tuin.

Groetjes team aanleg Sierbestrating Jonk.
Reenders
10

super snel geleverd, aflevering zeer goed.

w.h.veerman
8.0

Goed werk afgeleverd. Netjes en strak gelegd en behulpzaam afgehandeld in de showroom. Alleen qua logistiek loopt het nog wel eens langs elkaar heen , een kleinigheid. Verders heel tevreden.

Piet Jong
9.0

Zondagavond de bestelling van boerenklinkers gedaan en dinsdagmiddag de bezorging. De maanvoering van deze steentjes, 15x7,5x5 is niet helemaal exact waardoor bij het plat neerleggen wat problemen ontstaan. Desondanks, met wat creatief passen en meten, een acceptabel resultaat. Zeer tevreden over levering en kwaliteit.

Dragan babic
10

10 punten!