Reviews

U kunt uw ervaringen met bestellingen delen met bezoekers van onze website. Hierdoor helpt u ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én uw helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 


ben kortbeek den helder
10

een zeer tevreden klant tuin leeg en weer bestraat in 2 dagen en netjes top

S. Scheers
10

In reactie op mijn vorige review, hierbij de update. Firma Jonk heeft vandaag bewezen op goede wijze gevolg te geven aan de vraag. Vanochtend werd ik al vroeg gebeld door de vestiging uit Almere (Patrick). Hij deelde zijn excuses mede en gaf aan nog deze ochtend het onjuist geplaatste materiaal en zand te laten verplaatsen. Binnen enkele uren stond er een vriendelijke chauffeur op de stoep, die na een gezamenlijke inventarisatie een goede locatie voor de materialen had vastgesteld. Goed opgelost, met extra dank intervisie van Patrick. (Tip: Wellicht nog eens een goed gesprek met Dennis voeren?) Mvgr, S. Scheers

S. Scheers
2.0

Vandaag hebben wij in de middag geleverd gekregen door een zeer onbeschofte, chauffeur van Jonk (Dennis), die duidelijk snel aan zijn weekend wilde starten. De afgesproken locatie om de materialen te lossen was volgens hem niet mogelijk, dus plaatste hij deze naar maar naar eigen inzicht. Hierdoor maken wij extra kosten met het bedrijf wat voor ons gaat leggen, in de zin van een schoffel. Overigens was Kippersluis wel bereidt om op de afgesproken locatie te lossen. Hoewel ik getracht heb mijn klacht telefonisch te uiten bleek dit eveneens onmogelijk vandaar dit bericht. In afwachting een reactie (06-47504311) verblijf ik, in de tussentijd adviseer in mijn naaste geen gebruik van de diensten. mvgr, S. Scheers

Suus
10

Jonk poosje geleden gebeld omdat ik z.s.m een stratenmaker nodig had, of ze iemand wisten.. Rene heeft me super aardig geholpen en 10 min later belde de stratenmaker al. Niks bij Jonk afgenomen op dat moment, had niks nodig, maar toch super geholpen!! En nu... nu heb ik 2 m3 tuinaarde nodig. Raad eens waar ik dat ga halen ;-)

Edwin
10

Al een paar maal besteld, nooit problemen en geen gedoe. Een aanrader waar veel andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen! Super tevreden klant.

Nathalie
10

Ben super tevreden.. Alles is netjes verpakt. En bezorgd zoals afgesproken. We hadden los Zand besteld.. En krijgen big backs super netjes

Allart van pijkeren
10

Super service!!, Extra tegels bijbesteld en voor dat ik het wist stonden ze geatis en voor niets in de voortuin!!

Jeannot
3.0

Kan gewoon geen stoeprand vinden of standaard tegel. Ik vind dit een slechte site.

Speeltuin de eenhoorn in Haarlem
10

Top werk door de mannen afgeleverd het terras ziet er prachtig uit met de nieuwe tegels. Wij zijn bijzonder tevreden.

joop kampen blokker
10

De tuin meer dan goed betegeld door Jonksierbestrating. De spullen op tijd geleverd,op datum alles erin . Waar heb je dat nog???? Echt netjes gewerkt door de mannen ,zeven uur een koppie en daarna volgas ,en netjes. Wij zijn zeer tevreden ,en dit leverd Jonksierbestrating de warme douche op. Gr joop en Astrid.

Fred Tielemans
10

Schutting laten plaatsen en tuin laten aanleggen met geocolor mbi tegels. Klasse werk afgeleverd die jongens van Jonk. Vakmensen. Hartelijk dank.

Carlo Baijens
10

Vorige week door Jonk Sierbestrating vanuit Edam de gehele voorstraat laten ophogen en aanleggen en ook een stenen bak laten aanleggen achterom. Hierbij is alles professioneel opgemeten door personeel van Jonk en zijn ook alle materialen door hun geregeld. Dag van te voren bleek dat wij zelf de verkeerde stenen hebben besteld, dit was geen issue en is gewoon zonder problemen omgewisseld, helemaal TOP. Binnen twee dagen was alles aangelegd, alles recht, netjes en zonder ook maar iets op aan te merken. Ook aangepaste wensen tijdens het aanleggen van stenen was geen probleem. Super!

c kort
9.0

Binnen een dag beton/hardhout schutting strak geplaatst aan beide zijden van tuin. Snel strak en netjes gewerkt

H.N. Bruin
10

Ik ben zeer tevreden over hoe mijn tuin is aangelegd. Ik had zelf het ontwerp in grote lijnen gemaakt, maar over sommige details werd goed meegedacht door de medewerkers van Sierbestrating Jonk. De details zijn een beetje in onderling overleg gegaan, wat ik erg prettig vond.rnIk vindt het echte vaklui en leuke gasten om mee te praten. Het weer zat trouwens wel verschrikkelijk mee, wat een geluk was.. . .een aanrader hoor, deze tuinspecialist.

Cindy
10

Super bedrijf.alleen maar goede ervaringen.

Bram Bovée
4.0

In onze ogen verkeerd advies, met schappelijke vraag dan nieuwe levering zonder transportkosten, wordt afgedaan met discussies op detail niveau en schuld bij klant neerleggen. Wel op uitgebreide nette wijze uitgelegd, maar in feiten betekent het \"uw fout, pech gehad\" rnrnErg jammer, want de producten zijn goed, maar de service en klantgerichtheid ronduit slecht

Richard Welgraven
10

5 sterrengeweldig goed in service en kwaliteit
Richard-William Loerakker
8.0

Uitstekende service, ik kwam een paar tegels tekort en was er vlak voor sluitingstijd, ze wisten nog precies om welk soort tegels het ging en waren zo vriendelijk om toch weer de vorkheftruck te starten zodat we bij de tegels konden en ze hebben me even geholpen in te laden.
Joanna Masselink-Rosińska
10

Halve dag heeft Jeffrey met vrienden aan onze schutting gewerkt. Zo mooi geworden! Wij zijn super tevreden. Het ziet er zo verschrikkelijk mooi uit. Wij vinden Sierbestrating Jonk een aanrader.
Simone Keijzer
10

Super bedrijf met goede service!
Barbara van Schaik
10

Vakwerk, het ziet er allemaal perfect uit!
Koos Verdonk
10

Prima service, onze klacht (verschillende kleuren grijs/zwarte tegels geleverd) perfect opgelost. Het kleurverschil werd duidelijk nadat de tegels waren gelegt en opgedroogd. Klacht werd snel en correct afgehandeld, binnen 1 week tegels eruit en nieuwe erin. Complimenten aan Pascal en Youri.
Erik Bais
10

Die zwoegers zijn deze week bij ons in Purmerend Weidevenne begonnen. Je ziet het met de dag mooier worden.. Wat een vaklui !!
Fulco Rouwhorst
10

Super service van Jonk en de leverancier. Ingediende klacht nu opgelost en er wordt een afspraak gemaakt om de stenen die niet goed zijn te vervangen!! Bedankt!
J. Schoneveld
2.0

We waren zaterdag vroeg in de ochtend in Edam om tegels en hekwerk uit te zoeken mijn zoon en ik waren bij het hekwerk aan het kijken buiten bij de ingang, mijn vrouw komt naar ons toe en stapt een stoep op en glijd zo op haar rug en keihard met haar hoofd op de grond ik loop snel naar haar toe en heb ook niet door dat het daar spekglad is (bevroren tegels) en glij ook languit op mijn heup. Ik loop naar binnen en zeg dat mijn vrouw gevallen is en waarom ze niet gestrooid hebben, ja wij komen altijd door de achteringang binnen word er gezegd, en we hebben geen zout, echt een kwalijke zaak vooral omdat er niet even iemand van het bedrijf even mee naar buiten kwam, om te vragen hoe het ging. Mijn vrouw heeft een zware hersenschudding en nekletsel. Achter op haar hoofd zit nog steeds een vreselijke zwelling. Toen we thuis kwamen heb ik nog een keer gebeld en werd er gezegd dat de gladheid wel meeviel, dus nee niet echt klantvriendelijk was deze ontmoeting met firma Jonk!

Mandy Anneveldt
10

Super tevreden over de geplaatste beton-hout schuttingen. Er wordt zeer professioneel gewerkt! 5 sterren absoluut verdiend!