Klanten geven ons een
787 beoordelingen

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Typ bovenstaande code over.


Arianne Cino
10

Ik ben prima geholpen. was erg blij met de service.

Yvonne
9.0

Prima ervaring! Alles is tip top voor elkaar gekomen. Schutting top, vriendelijk personeel. Bestrating vakkundig gedaan. Net werk! 1 minuscuul nadeeltje..... we moesten best lang wachten op onze beurt.... maar ja dat zegt ook iets over Jonk.... ze zijn vast in trek bij veel mensen.

Peter
9.0

Goede service, vriendelijk personeel. Bestrating is keurig uitgevoerd.

Rosa
9.0

Alles naar wens!

Jan Schilder
10

De dame en heer hebben een uitstekende prestatie geleverd. Hier had ik overigens al melding van gemaakt op uw website

C.Buiten
9.0

Super blij met het eindresultaat van ons dakterras .

R. De Bruijn
10

Snelle levering volgens afspraak en zeer behulpzame chauffeur. Super! Zwarte tuingrond van goede kwaliteit, geen klachten

Stevan Djuricek
10

Snelle bezorging,behulpzaam chauffeur bedankt

Drent
10

perfect geregeld

A.f.scholtz
9.0

Prima betegeld zeer tevreden prima stratenmakers

Mark Bouman
8.0

- opname werk was OK - uitwerking van de opname liet te wensen over, de offerte was prima maar een schets ontbrak - op de dag van de uitvoering gehele plan opnieuw gemaakt met de werknemers omdat er geen schets / plan was - werknemers hebben heel goed geadviseerd en een prima tuin opgeleverd Verbeterpunt: tijdens offerte traject iets dieper op ontwerp ingaan, dat scheelt veel denkwerk als je eenmaal gaat beginnen. Het had zo maar kunnen zijn dat er onjuiste hoeveelheden materiaal aanwezig zou zijn. 2 afdekplaatjes zijn gekrast, jammer in zo een nieuwe tuin

Frank Visser
9.0

Zeer goede ervaringen met Jonk sierbestrating. Onze voortuin is geworden zoals wij afgesproken hadden. Keurig resultaat. Goede prijzen en no nonsens contacten. Complimenten. Wij zullen jullie overal aanbevelen.