Klanten geven ons een
1001 beoordelingen

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Typ bovenstaande code over.


P. Feenstra
8.0

Een paar dagen nadat ik online een bestelling had gedaan werd ik gebeld om een leverdatum af te spreken. Ik zou een mailtje krijgen wanneer de bestelling die dag opgeladen zou worden. Super natuurlijk. Op de afgesproken datum de hele dag gewacht, maar er kwam niets. Omdat Koningsdag er tussen zat kon ik niet eerder bellen als de woensdag er na. Ik werd netjes te woord gestaan, maar nu bleek dat de afgesproken datum niet in de agenda was gezet. Dit mag ik toch wel slordig noemen. Voor mij een gemiste kans om een flinke klapper te maken met de aanleg van de voortuin. Maar goed er werd een nieuwe aflever datum afgesproken en op deze dag is ook alles netjes geleverd en heeft de chauffeur het bestelde neergezet op de plek die wij aangegeven hadden.

Holm
2.0

Ik bestel 47 tegels van 60x60 = 16,92 m2. ik moet betalen voor 17,27 m2 omdat het alleen per 7 tegels geleverd word. Dit staat nergens op de site en wordt ook niet verteld bij het filiaal/verkoop. Een simpele rekensom !!!!! 7 x 7= 49 stuks. 49 x 0,6 x0,6 = 17,64 m2. Als ik daarover bel dan krijg ik het domme antwoord dat ik bij de fabricant moet zijn ??? Ik koop al 20 jaar materiaal bij Jonk maar zal nu toch aan een andere leverancier gaan denken. Bouwkundig Advies Buro - ALMERE.

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Holm,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas kunnen wij de verpakkingseenheden van de fabrikant niet veranderen. De bestelde tegels worden per 7 stuks geproduceerd en aangeboden. Wij kunnen ze dus ook alleen per 7 inkopen. De verkoopeenheid is daarom ook per 7 stuks.

Hopelijk is het zo duidelijk en excuses voor het eventuele ongemak.

Met vriendelijke groet,

Sierbestrating Jonk
Mostafa
10

Netjes gebeld na bestelling online geplaatst te hebben afleverdag afgesproken. Perfect geleverd en prima klantenservice

Simon Goede
10

Parkeerplaats bij onze tuin is vakkundig aangelegd. Alle drie heren die wij gehad hebben waren vakmensen en harde werkers. Het enige kritiekpunt wat ik heb is dat ze van hun baas niet precies opkrijgen wat ze moeten doen.

Frank
10

De service en uitvoering verliepen super, nadat er 3 schermdelen door de laatste storm waren vernield.

Marcel
10

Netjes gebeld na bestelling online geplaatst te hebben afleverdag afgesproken. En zoals ik gewend ben van jonk, als afgesproken half kuupje zand afgeleverd.ligt nu onder de tegels welke ik vorig jaar al bij Jonk had besteld (foto,s voor Bob) gr Marcel

Martin Rijxman
10

Prima dienstverlening. Hier kan menig bedrijf nog een puntje aan zuigen. Combinatie van terras, Overkapping en Schutting. Men werkt professioneel, netjes en alles is tot in de puntjes geregeld. Resultaat : Een terras waar VT-wonen jaloers op is.

Ga
10

Perfect geleverd en prima klantenservice

Vrony.Rosielle
9.0

Alles is helemaal goed gegaan. Alleen jammer dat er een gat in de stoep is gekomen en d e chauffeur niets heeft verteld

Solange Titahena
10

Vond zeer attent vd chauffeur om mee te denken waar hij de bestelling t beste kon plaatsen!

Steef
10

Een uur na de online bestelling werd ik al gebeld om een afspraak tot levering te maken. Chauffeur deed extra zijn best om de levering op de oprit (en dus niet op straat) te plaatsen. Zoals elke keer: perfecte service!

Joop Bonekamp
10

Alles Top weer voor elkaar! Jonk is een betrouwbare partner. Goede prijs, en top hout