Klanten geven ons een
878 beoordelingen

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Typ bovenstaande code over.


John van Baal
9.0

Prima service en erg tevreden met mijn bestelling en de snelle levering

Marlies Waars
9.0

De door ons bestelde Gardenlux-tegels bleken krom, maar door adequaat reageren van onze stratenmakers Mike en Melvin zijn de reeds gelegde tegels verwijderd, is door ons bij Jonk een andere tegel uitgezocht die vervolgens de volgende ochtend geleverd konden worden en moest het reeds bestelde en geleverde grind omgeruild worden. Alles werd zo prima opgelost en het resultaat mag gezien worden. Fijn team bij Jonk!! En bij een volgende klus komen we zeker terug en vragen we speciaal naar Mike&Melvin = goed duo

Michiel de Jonge
10

Zeer goede service, en heldere communicatie.

De wolf
10

Zeer netjes geholpen en gemeten en uitgerekend. Keurig werk afgeleverd!

Mbo
8.0

Mooi aangelegd. Helaas de slijprommelbij de buren niet even weggeveegd.

Piet Janssen
10

Uitermate tevreden. De tuin ligt er super bij. De twee mannen niet alleen vaklui maar ook heel klantvriendelijk. Van begin tot eind van het project heel tevreden. Heel goede verhouding prijs en kwaliteit.

Peter Gorissen
10

Fijne mensen. Met een goed team een mooi eindresultaat neergezet!

R. Moeliker
10

Prima werk geleverd alles volgens afspraak. We zijn er erg blij mee!

Ditta Voetberg
9.0

We zijn heel erg tevreden met het nieuwe fietsenplein bij de kerk. We kregen goed advies en boven verwachting lag de bestrating er binnen een week in. Top! Nu nog even wachten op de fietsbeugels ........

H. Blom
10

De keramische terrastegels van Kera zijn door Elco en Bob deskundig en in no time gelegd, keurig voorzien van draingoot en voegen. De inpassing in de situatie is weloverwogen en netjes uitgevoerd. Hulde.

Drabbe
2.0

Beste team jonk, Aangezien ik niet anders publiekelijk kan reageren dan maar zo. De verloop van de levering klopt idd en een klein kleurverschil was ook acceptabel geweest, echter het kleurverschil is dermate groot en wijkt ook volledig af van de foto\'s van de leverancier ( Wienberger , https://www.wienerberger.nl/producten/tuin/sierbestrating/kerry-getrommeld-uwf60.html ) en van die op jullie eigen site. Dit geen acceptabel kleurverschil meer is te noemen. Daarbij komt ook nog dat jullie al nieuwe stenen hebben aangebonden of geld terug voor de stenen maar daarmee zijn de stenen nog niet opnieuw gelegd en die kosten ga ik niet dragen. Ik ben er langzamerhand helemaal klaar mee en ga dit doorspelen naar mijn rechtsbijstand verzekering.

Drabbe
2.0

Wat een boevenclub dit.......... ze durven oprecht te claimen dat onderstaande de zelfde waaltjes zijn en dat het \" een acceptabel kleurverschil is \" .. Nu al 2 maanden in discussie ( Jonk , bestrater en ik ) en ze blijven huh verantwoording niet nemen. I zit vooralsnog met duizenden euro\'s schade hierdoor. NIET Kopen hier .....

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Andrew,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Uw bewering hierboven klopt niet.

Zoals uitgebreid per mail aangegeven zit er, tussen de eerste partij die u heeft laten leggen en de 2e partij die geleverd en gelegd is, een periode van 6 maanden.

Bij verschillende producties keistenen kan er altijd kleurverschil optreden, dat is bij een gebakken kleisteen niet te voorkomen. Dat komt omdat de klei voor deze stenen uit verschillende gebieden langs de grote rivieren in nederland wordt gewonnen. Tevens heeft het bakken van klei ook invloed op de kleur: De extreme hitte intensiveert de kleur. Bij de ene productie is dat meer als bij de andere productie. Als laatste ligt het eerste deel in uw tuin ook al langere tijd. Ook dit heeft invloed op de kleur.

Derhalve kunnen wij uw reclamatie niet in behandeling nemen. 

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Het team van Sierbestrating Jonk