Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
9.0

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Typ bovenstaande code over.


Marcel Mans
8.0

De stratenmaker heeft goed naar ons geluisterd en heeft er iets moois van gemaakt. Echter, een buurman attendeerde mij erop vanmorgen dat er veel afval en oude stenen gedumpt zijn in de bebossing naast ons huis (hoekhuis) en dat de mensen die daar wonen er niet zo blij mee zijn! Als het niet weggehaald wordt dan ligt het er over 20 jaar nog. Dus dit is eigenlijk wel een klacht die ik heb en ik zou het fijn vinden als dit afval netjes door Jonk opgeruimd wordt! Ik heb er nu geen foto van maar het is oud zand met daardoorheen stenen en takken op meerdere plekken.

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Marcel,

Hartelijk dank voor je bericht. Zou je een mail kunnen sturen met je gegevens naar info@jonksierbestrating.nl, dan nemen wij het gelijk op.

Met vriendelijke groet,

Het team van Sierbestrating Jonk
Ed Content
10

Duidelijke offerte, alle opgegeven opties waargemaakt, uitvoering vd werkzaamheden op afgesproken moment en keurig gewerkt, geen achtergebleven rommel. Zeer tevreden over de kwaliteit van de werkzaamheden en het materiaal. Aanrader!

Pieter Graafland
10

Zeer tevreden. Zeer attente chauffeur.

Claudia
10

Wat een een super bedrijf. Mega aardige mensen. Snel antwoord op mail. Super service. Prijs/kwaliteit fantastisch.

Amrit
6.0

Slechte service en prijs is veelste duur voor wat ze voor je doen en ze lopen hun afspraken niet na oftewel gewoon waardeloos bedrijf maar kwaliteit is wel top

B.M.Meulman
10

Uitstekend geholpen met goede klantvriendelijke vaklui. Onze tuin is een plaatje geworden precies zoals onze wensen waren. Wij geven voor de gehele uitvoering een 10. Bij deze onze hartelijke dank.

Ronald Schaap
10

Uitstekend geholpen, snel en volgens afspraak geleverd

Walter van Rijn
10

Vriendelijke en bekwame vaklieden die alles naar tevredenheid hebben uitgevoerd, flexibele en probleemoplossende aanpak Zeker aan te bevelen

Familie Windt
10

Alles wat op voorraad. De dag na de onlinebestelling werden we keurig gebeld. De bestelling stond al snel bij ons in de tuin.

Hennie Petesen
10

Uitstekend geholpen en levering.

C.Huner
10

Vriendelijke mannen keurig op tijd en de terras tegel mooi gelegd ben zeer te vreden

Familie Louman
7.0

Het eindresultaat is super. Helaas ging er het nodige mis in de miscommunicatie met de uitvoerder (verkeerde tekening, ter plekke keuzes gemaakt zonder met de opdrachtgever te overleggen). Zodra we het bij Sier & Jonk hadden gemeld, is onze tuin gelijk conform afspraak in orde gemaakt. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.