Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
8.8

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Typ bovenstaande code over.


A Koopmans
10

Snelle levering persoonlijk contact is goed. Mis alleen bij online bestellen een datum om uit te kiezen voor bezorging

C. van der Geugten
9.0

Prima werk opgeleverd tegen een redelijke prijs. Jammer dat dat men 1 terrastegel tekort kwamen, zodat deze apart nabesteld moest worden om het terras later af te maken.

Gerhard Polet
10

Prima service op kantoor en aan huis en keurig op tijd

Dennis
10

Vooral de plaatsing (betonschutting) vraagt om kennis en ervaring. De mannen die dit deden waren echte vakmensen. Super blij mee.

Albertsma
8.0

Prima bestraat jammer van het weer maar ja dat hoort er bij.

Marijke schulte
10

Uitgebreid en goed geadviseerd. Schutting kon twee weken eerder worden geplaatst. Prachtige composiet schutting met houtnerfstructuur. Goed meegedacht over de plaatsing. Zeer solide poortdeur met goed slot erin. Kortom bijzonder tevreden!

Wijen
10

Wij zijn zo ontzettend blij met de mooie tuin. Alles mag en kan je ze vragen. Niks is ze te gek. Zijn op tijd en werken hard. Denken met je mee en een aanpassing op het laatste moment was zelfs nog mogelijk. 2 super aardige mannen uit de buurt van Volendam! Top mannen echt waar, petje af!

J. Elings
9.0

Uitstekende service. Had op maandag een bestelling besproken, maar werd ruim van te voren gebeld dat er op deze dag geen personeel zou zijn in verband met de Volendamse kermis. Begrijpelijk. Of het een dag later kon. Geen probleem. Op dinsdag alles geleverd zoals afgesproken. Mijn complimenten! Ga zo door met deze services!

Martin
10

Tuin bestrating heel netjes aangelegd. Goed meegedacht over dingen die niet nodig waren en dit uiteraard van de factuur verwijderd. En extra mensen ingeroepen om de klus voor het weekend klaar te hebben. 2e tuin die we dor Jonk hebben laten doen en wederom zeer tevreden! Bedankt

Peter Breevoort
10

Wij zijn heel tevreden. Er is vakkundig werk geleverd en onze bestrating aangepast waar nodig. Mensen waren vriendelijk en opgewekt. Geen wensen: Houden zo.

Fred
10

Zand en stenen via de website besteld voor ons tuinpad. Reeds de volgende dag werden we gebeld om een afspraak te maken voor de levering. De zandzakken en pallets stenen werd vakkundig op de door ons gewenste plek gehesen van de vrachtwagen. Bij de vriendelijke chauffeur konden we makkelijk afrekenen via zijn mobiel pinapparaat. Super!

Susan Booy
10

Goede en snelle service!!!