Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Typ bovenstaande code over.


W.Dijkers
9.0

Nog geen 5 omdat het nu 10 dagen ligt. Maar ziet er prima uit en bijzonder vriendelijk personeel. Die ook nog eens met je mee denkt. Prima.

Maarten
10

Prima services & snel gehandeld. Stratenmakers waren ook zeer aardig en betrokken. Mee gedacht en gewerkt aan oplossingen. Super!

De Tombe Tuinen
10

Spullen op tijd geleverd en vriendelijke service.

Netty Janssen
10

Mooie tuin aangelegd en wat kleine probleempjes prima verholpen. Goede service.

Alibou
3.0

Bestelling niet volgens afspraak bezorgd tot 2x aan toe. En geen excusses voor de veroorzaakte situatie. Weer nieuwe leverings afspraak gemaakt na veel moeite. Worden de stenen op dezelfde dag geleverd nadat ik mijn tuinman had afgezegd!!! Gewoon niet te geloven hoe ze communiceren onderling en naar de klant toe.

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Alibou,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Tijdens ons telefoongesprek ben ik begonnen met excuses te maken voor de ontstane situatie. Tevens heb ik aan het einde van het gesprek nogmaals onze welgemeende excuses aangeboden. Daarop volgend hebben wij onze uiterste best gedaan om de bestelling alsnog zo snel mogelijk bij u te krijgen. Dit is gelukkig dezelfde dag gelukt.

Met vriendelijke groet,

Het team van Sierbestrating Jonk
Fam.Polman
10

Beste mensen. Wij zijn zeer tevreden over het mooie werk wat jullie gedaan hebben, late nu ook de voortuin doen door jullie. Vriendelijke groet. Fam. Polman

J.H.I. van de Water
10

Goede uitvoering van een besproken opdracht, met name te danken aan Elco Nijenhuis die veel inzet toonde en goed overleg en ideeen had over de uitvoering.

Ratna
10

Heel tevreden over de geleverde dienst.

Jonathan
10

Duidelijke communicatie en behulpzame chauffeurs!! Toppers!!!

Guus P
10

Mooi assortiment. We bestelden grind en zand en later nog een beetje erbij en dat kon in dezelfde zending mee. Geen enkel probleem. Ze brachten het op de afgesproken dag Maar wel heel vroeg. Dus zet optijd de wekker. Prima lui bij Jonk

Laurens Peijs
10

Veel keuze, uitstekend geholpen en de uitvoering is erg goed ook. Terras, pad en tuinaarde laten aanbrengen voor nieuwbouw.

DIM
9.0

Prachtige kwalitatief hoogwaardige levering en plaatsing van schuttingen. Vakmensen bij elkaar. Over 20 jaar weer