Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Stefan Hamstra
10

Tweede keer nu een semi grote klus laten doen door jonk. Ditmaal Uitgevoerd door de stratenmakers uit Boskoop van het filiaal uit Zwanenburg. Wederom keurig werk en aardige mannen ook!

Cees Oudhuis
10

In mijn eerdere review was ik niet zo tevreden over de gang van zaken in Almere en heb ik mijn review ook geschreven. Ik had nog wat extra 10m2 tegels nodig omdat ik wat in de tuin wilde veranderen. Vanmorgen wederom langsgegaan (het regende en was rustig) en e.e.a. aan de balie besproken. De Jonk medewerker heeft mij toe prima geholpen en uitgelegd dat het een gekkenhuis is en er personeelstekort is (waar acties op lopen en nieuwe medewerkers voor zijn aangetrokken) waardoor het wat anders is gelopen dan Jonk graag wilde. De tegels uit een restpartij waren beschikbaar en deze heb ik besteld. Jonk vond de situatie ook niet fijn hoewel dit deels buiten hun schuld lag (door het uitvallen van een van de vaste stratenmakers partners die de hoeveelheid op zo nemen en bij Jonk bestellen) en heeft mij gecompenseerd door het gratis en snel bezorgen van deze toch heel goedkope tegels zodat deze maandag kunnen worden gelegd. Top geregeld dus ik ben weer helemaal blij met Jonk in Almere!

Bakker
10

Zeer tevreden mooi gelegd goed contact met de stratenmakers

Suzanne Jager
10

Snel en heel mooi gemaakt! Heel blij met de plantenbak.

Hb
10

Volgens da afspraak geleverd ,vriendelijk en kwaliteit ,goed prijs .top

EnnoHeijnis
10

Prima bedrijf alles netjes op tijd geleverd

A. Barends
4.0

Bijzonder dat ik via automatische mail een verzoek voor een review krijg terwijl het werk nog niet klaar is. Het plannen van het werk is een drama. Slechte communicatie daarover. Nog geen bericht gehad wanneer het wordt afgemaakt.

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste A. Barends, zoals telefonisch besproken hebben wij u daarover geïnformeerd. Beetje miscommunicatie denk? Wordt vervolgd.
Familie Rem
10

De tuin is heel mooi geworden !! Wij zijn er super blij mee !! Justin en Tim hebben samen heel hard gewerkt om de tuin zo mooi te krijgen binnen ruim 2 dagen. De tuin is door hun vakmanschap en harde werken echt een tuin geworden die wij graag wilden.. Ondanks onverwachte probleempjes werden deze...in goed overleg...goed opgelost. Een 10 is zeker verdiend !

Familie Chan
10

Hee tevreden met de tuin. Is heel mooi geworden! Vooraf een eerlijke prijs afgesproken en netjes alles afgestemd. Tijdens de aanleg van de tuin waren de mannen vriendelijk, netjes en prima communicatie waar er af en toe overleg nodig was. Heel prettig was dat de tuin binnen de afgesproken dagen klaar was en ook binnen budget. Respect, want er waren drie dagen bij met 30 graden en volle zon.

Bas
10

Super blij met het resultaat, er is netjes gewerkt en vrolijke mensen over de vloer.

Jeroen
10

En ik vind dat het een goede levering is en ze hebben goed werk afgeleverd ik ben heel bij met Mike en melvin

Jeroen
10

Wij zijn heel bij met jullie dat jullie onze tuin hebben gedaan super bedankt