Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
H. Ceelen
10

Alles goed en netjes afgehandeld Zeer tevreden

Dirk
9.0

Bestelling gedaan van ophoogzand en bkk’s rood genuanceerd. De eerste keer zou ik een mail hebben moeten ontvangen zodra de chauffeur zou vertrekken, helaas heb ik die mail nooit ontvangen (ook niet in spam). Daardoor is het ophoogzand niet helemaal juist neergezet. Bij de tweede levering wel een mail ontvangen en toen heeft de chauffeur ook nog eens meegedacht over een meer efficiente oplossing, helemaal goed! Aan de telefoon zijn de werknemers klantvriendelijk en de leveringen zijn snel. Nu alleen nog de pallets terugbrengen want daar zit 15 euro borg op. Het resultaat zoals op de foto te zien is, zijn de bkk’s van Jonksierbestrating maar gelegd door een andere partij. We zijn dik tevreden.

Jansen
10

Aanleg bestrating en schutting in achtertuin. Heel mooi geworden, zijn er erg blij mee. Medewerkers denken mee, behulpzaam en vriendelijk.

Fam. Glas
10

Zeer tevreden met de door Jonk Schagen geplaatste schutting. Keurig geplaatst door Jeroen. Erg blij mee!

M.Siepman
8.0

Prima, netjes op de juiste dag afgeleverd.

Rob
10

Prima levering en als extra service werd ik gebeld of de bestelde tegels wel zouden overeenkomen met de bestaande bestrating. Als service werd een partij tegen gereduceerde prijs geleverd!

gideon brekelmans
10

prima zeer goed geholpen en netjes geleverd voor een goede prijs. top!

Peter harmsen
10

Prima werk en vriendelijke mensen

Maarten
9.0

Vrijblijvend offerte opgemaakt, prima communicatie, mooie kwaliteit schutting, vakkundig neergezet, concurrerende prijs, kortere wachttijden dan bij concurrentie.

p j van der veldt
10

naar tevredenheid alles gedaan

Chris Kesseler
10

Zeer vakkundig

JPSM Peereboom, Retiropark 18 Purmerend
7.0

Het bevreemd mij dat er al een verzoek om het beoordelen van uw service gedaan is voordat het bekend was wanneer de herstelwerkzaamheden gedaan zouden worden. Als ik op dat moment een beoordeling had moeten geven dan was dit een onvoldoende geweest. De gebreken die na de eerste oplevering zijn geconstateerd waren opmerkelijk en deden onrecht aan de professionaliteit die ik van uw bedrijf had verwacht. De herstelwerkzaamheden door 3 man hebben 2,5 uur geduurd. Het resultaat nu is bevredigend en u had een hoger beoordelingscijfer gehad als dit bij de eerste oplevering zo was geweest. Met vriendelijke groet, Pieter Peereboom

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste heer Peereboom,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Wij hopen de puntjes naar tevredenheid te hebben opgelost en wensen u veel plezier met uw terras.

Mochten we u in de toekomst ergens mee van dienst zijn, dan vernemen wij dat graag.

Mvg,

Het team van Sierbestrating Jonk