Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Nico Klouwer
9.0

Snelle afspraak en prima personeel die mij hielp met de reparatie van mijn hekwerk.

Theo Koenen
9.0

De verzakking van het terras aan een zijde is goed hersteld. De extra traptreden liggen nu mooi op hun plek waardoor we meer comfort hebben.

E. O klussenbedrijf
10

R.Schoenaers
10

Gesprek in winkel en telefonische kwam niet helemaal geïnteresseerd over. Wel een datum kunnen afspreken. Reeds alles gemaakt dit maakte alles weer goed. Top werk geleverd en denken graag mee en zeer vriendelijk. Mannen bedankt.

Ton Rademaker
10

Niets dan lof voor Jonk Sierbestrating in alle opzichten.

jan
9.0

Jonk Sierbestrating heeft de tuintegels geleverd en tevens geplaatst. Over vrijwel het hele traject van aankoop - offerte, prikken van de datum, leggen en nazorg zijn we tevreden. De tegels van 80 x 40 zijn heel mooi langs de ronde border randen gezaagd. Jammer genoeg is de pallet met tegels bij het afladen iets verschoven waardoor een paar tegels licht beschadig zijn. Daarvan is al aangeboden de tegels eventueel te vervangen

H.G.J. Zijlstra
9.0

Levering big bag zand Alles prima verlopen, op tijd en volgens afspraak

John vlak
10

Wij hebben onze achterstraat laten doen door jonk en wij waren zeer tevreden , keurig via telefoon n afspraak gemaakt en op afspraak kwamen 3 toppers onze straat erin maken inclusief drainage goot en put ! Chapeau vakwerk zeker aan te raden

Brian
3.0

Snel maar zeer slecht gepland en zonder besproken belmoment geleverd. Erg slecht en onflexibel.

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Brian,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn door met u een dag af te spreken. Wij hebben u netjes gebeld na plaatsing van uw order, een afleverdag en losplaats afgesproken. Conform opdracht en orderbevestiging hebben wij netjes op de dag van aflevering u een mail gestuurd met de melding dat we uw bestelling hadden geladen en onderweg waren. Onze excuses als dit niet naar uw verwachting was.

Veel plezier met uw zand en grond.

Met vriendelijke groet,

Het team van Sierbestrating Jonk
Kaslander
10

Wij zijn zéér tevreden over het geleverd werk, maar nog meer over het meedenken voor oplossingen en het uitvoeren daarvan. Ook waren de mannen zeer beleefd en netjes!!!

Dave Breure
10

Alles snel geregeld en goed geregeld

Stichting Woningbeheer De Vooruigang
10

Door een samenloop van omstandigheden is een bestuurder van een scootmobiel tegen een schutting aangereden bij een appartement van De Vooruitgang. De schutting is keurig vervangen door Sierbestrating Jonk B.V. De bewoner en wij zijn zeer tevreden.