Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
9.0

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Nicolaas Bato Bloot
10

Heel fijn. :-) Wil eigenlijk een 10 invullen maar de lijst geeft maar max. 5 aan.

M.R. Griffioen
10

Sierbestrating Jonk heeft mijn tuin professioneel en oplossingsgericht aangelegd. Onze dank hiervoor.

Mirjam purmerend
10

Vandaag mijn voortuin opgeleverd door Jonk...perfect gedaan door de jongens Mike en Danny uit Den Helder.....na een slechte start door een niet opdagende zzp\'r ...zijn deze jongens opgetrommeld...bleek dat deze ook de achtertuin hadden aangelegd...dat was ook goed verlopen dus blij dat zij voor de deur stonden. .. contact en overleg was heel goed en gezellig...toen bleek dat de opgenomen tekening niet correct was hebben zij toch de tuin prachtig aangelegd naar wens van de bewoners. ..een dikke pluim voor deze harde werkers...krijgen veel complimenten over de tuin...mvrgr Mirjam en Bertus Purmerend

Elize
10

Service uitstekend, bezorgkosten lager dan een bouwmarkt en deskundige medewerkers (terras aanleg).

Coen
10

Aardig personeel, goede prijs en snelle levering

Sandro -SPRE Amsterdam
10

Beroepsmatig slechte ervaring opgedaan met enkele prijsvechters. Inmiddels voor Jonk gekozen. Fijn dat service en afspraken nakomen nog bestaan!

Baerken
10

Perfect van begin tot eind. Geweldige communicatie bij bestellen en top chauffeur bij aflevering.

van der Zee
10

Snel geregeld via telefoon en website ook nog extra tuinaarde laten bezorgen, de volgende dag stond alles op mijn er f

Sylvia
10

Van A tot Z professioneel en vriendelijk geholpen. Ook als je een kleiner budget hebt wordt er door Jonk met je meegedacht. Er werd erg netjes gewerkt en alles is weer netjes achtergelaten. Ik ben erg blij met mijn nieuwe schuttingen en tegels!

Zandvliet
10

Ze hebben superwerk afgeleverd en alles netjes achtergelaten.De jongens hebben goed meegedacht over een mooi eindresultaat waar ik zelf niet aan had gedacht. Heel erg blij met het eindresultaat.

E.R. de Boer
10

Tuin net bestraat. Meer/minder werk keurig verrekend. Aardig mensen. We zijn zeer tevreden en zullen Sierbestrating Jonk zeker aanbevelen

Aad van Hemert
8.0

Schutting netjes geplaatst. Aanhelen bestrating met betrekking tot het paswerk hier en daar slordig.