Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
9.0

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Yann
6.0

Kwaliteit van hout als het niet zo goed is. \"After sales\" biedt geen oplossing.

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Dear Yann,

Thank you kindly for your review. We think there's nothing wrong with the wood we delivered. For pinewood it's normal that boards have knots. Some boards have more, some less, it's standard for pine products.

Best Regards,

After Sales Sierbestrating Jonk.
Fam. Reijn
10

We hadden meerdere adressen om te gaan kijken. Dit wat het eerste adres. Super vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd dus meteen maar opdracht geplaatst. De mannen die de bestrating gelegd hebben waren vrolijk vriendelijk en echte vakmannen met oog voor details. Super blij met de bestrating van onze carport en tuin. Eerste wat alle buren zeggen \"wat ligt dat er super strak in\".

Daphne van der voort
10

Top service ....

Rein
10

Topservice van zowel de mensen op kantoor met het op het laatste moment aanpassen van de bestelling, als de chauffeur die de spullen kwam brengen en alles keurig netjes op de gewenste plek gezet heeft.

W. Ootes
10

Snelle levering, keurig op locatie

Gino
10

Zeer bekwaam en professionele personeel

George Ladru
8.0

Materiaal is uitstekend. De uitvoerders van de werkzaamheden waren zeer correct en netjes. Alleen zijn er een aantal punten die , voor zoveel geld, beter afgewerkt had willen zien. Ik heb na de oplevering een mail hierover aan Jonk gestuurd. O.a. De schutting is aan het wegzakken. Hopelijk wordt dit snel verholpen omdat er anders misschien schade aan de composiet delen zal optreden. Zie bijlage.

Maarten Speet
10

Snel gewerkt, netjes afgeleverd, restmateriaal snel opgehaald en afgevoerd.

Leon de Klonia
9.0

Zeer goed geholpen, denken met je mee. Een afmelding zoals, We zijn klaar oid hadden wij wel op prijs gesteld. Met name omdat er 1.5 meter tekort was gelegd van het pad bij blokhut. Dan hadden wij gelijk kunnen reageren. Maar ondanks dat prima gelegd en leuke benadering zowel door Randy als de Stratenmakers

Paul Kuyper
8.0

De schutting die we besteld hebben is zeer vakkundig geplaatst. De vaklieden waren vriendelijk en goed georganiseerd. Enige min punt is dat ze niet voldoende materiaal mee hadden gekregen de eerste dag.

G. Hesselink-Mansveld
10

Keurig werk verricht

J.Riethorst
10

De hout betonschutting is perfect geplaatst. Geweldig gewerkt jongens. Bedankt Ron Nico en Jesser.