Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Nikola
10

Goede service, snelle levering.

P. de Keijzer
10

Top service en prima prijs.

Peter
10

Prima service en een eerlijke prijs

F..J. Glorie
8.0

De informatie op locatie en in de winkel was duidelijk en prettig. Het uitbrengen van de offerte ging vlot. Het aanpassen van de offerte (andere tegelkeuze) ging ook vlot. Helaas ging het verzenden door een fout in email-adres niet goed. Bij navraag in de winkel was de offerte snel gevonden en ondertekend. Levertijd ca. 6 weken, nader info zou volgen. Wederom verkeerde email-adres gebruikt. Daarna middels telefonisch contact een geschikte werkweek afgesproken waarbij de definitieve start kort van te voren doorgegeven zou worden. Minpunt was de standaard tekst \"Levering: De leverdatum staat vermeld in de orderbevestiging bij deze e-mail. Een tijdstip kunnen wij helaas niet met je afspreken, ook niet op de dag zelf. Op de dag van levering sturen wij een mail als de bestelling geladen is. Afhankelijk van hoe de vracht is geladen en het aantal bezorgadressen zal de chauffeur binnen 3 uur op de afgesproken aflever locatie arriveren. Let op! De genoemde bezorgtijd is een indicatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.\" Als je als opdrachtgever de intensie hebt om de losplaats zo dicht mogelijk bij de werkplek te creëren, is het prettiger afspraken met de buren te maken als je meer duidelijkheid kunt geven. Het afleveren van het materiaal ging perfect. Dezelfde dag een telefoontje van de stratenmakers (onderaannemer) of ze eerder konden komen omdat ze inliepen op hun klus. In goed overleg zijn de werkzaamheden vakkundig verricht en inclusief losplaats keurig bezemschoon opgeleverd.

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste fam Glorie,

Hartelijk dank voor de positieve feedback op onze website. De kracht van een review is dat, met name kritische reviews, wij er ook echt wat mee doen.

Betreffende het minpuntje, dit is een standaard email sjabloon dat wij gebruiken bij levering van producten. Eigenlijk had deze tekst nooit verzonden moeten worden omdat wij het gehele aanlegtraject bij u verzorgen. Daarom zijn wij daar gelijk ingedoken en hebben dit aangepast.

Wij willen u danken voor deze feedback, het helpt ons onze bedrijfsvoering te verbeteren.

Veel plezier met de tuin.

Het team van Sierbestrating Jonk

 
Cor Engelander, Purmerend
10

Alles stipt op tijd bezorgd en een goede, aardige vakman heeft onze voortuin prachtig aangelegd. Complimenten!

Fred Veenhof
10

Keurig afgeleverd en op de aangegeven plaats neergezet. Dank.

P.Becker
10

Zeer tevreden top werk

fam. Wittendorp
10

Keurig werk geleverd.

R.Brinkman
10

Top resultaat afgeleverd. Heke mooie tuin geworden. Benvercerg bloj mee. Echte vaklui.

Fam. R. de Haan
9.0

Wij hebben onze tuin laten renoveren door Jonk. We zijn zeer tevreden met het resultaat zie foto. Kees en collega\'s nogmaals hartelijk dank voor de goede service.

Siebe de Jong
9.0

Goede service en vakmanschap. De schutting was snel en keurig geplaatst door Ron en Tijs! Volgende schutting laat ik ook zeker plaatsen door Jonk Edam.

Wally
10

Top. Aardige mensen..van telefoon naar bezorging. En afspraken nagekomen