Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
9.0

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Gea
10

Goed zo alles keurig weggehaald dus een 6 wordt een 10

P. L.
10

Prima service, snelle levering! Wilde een 10 kiezen, maar kwam niet voor in het menu.

Gea
6.0

11 dagen geleden heel perfect tuin aangelegd dus een 10 Helaas zie ik dat logistiek niet zo goed is dus afgelopen maandag zouden pallets worden verwijderd met oude stenen zoals telefonisch vermeld maar ze staan er nog steeds en staan achter de schutting zie foto

P.Lap
9.0

Snel en toch erg netjes werk geleverd. Vriendelijke vaklui.

M.Smit
8.0

Enige jaren geleden Jonk ook ingeschakeld, we zijn tevreden over het bedrijf, keurig op tijd aanwezig, vriendelijk medewerkers. Helaas was de offerte ietwat onduidelijk, maar dat is na een belletje en uitleg weer goedgekomen.

Hidde.
9.0

Nog een tweede foto.

Hidde.
9.0

Het werk en de medewerking van het personeel wat mijn terras kwam leggen vind ik goed. Het terras ligt er nu netjes in. Ik hoop dat het niet gaat verzakken want het weer werkte niet mee en het werk moest worden gestopt.

Conny
10

In 2 1/2 dag is de oude bestrating verwijderd en is de nieuwe bestrating mooi en strak aangelegd. Goed en vakkundig werk!

Geoot
10

Perfect uitgevoerd zeker aan te bevelen

Brian Schenk
10

Bestrating is gedaan en we zijn zeer tevreden! Goede gekwalificeerde mensen die een fantastisch resultaat hebben geleverd! Nu nog de overkapping!

Jaap Bond
9.0

Alles was prima geregeld. Materiaal op tijd en was goed. Keurige stratenmakers. Vriendelijk en netjes. Waarom geen 5? Omdat we zelf even moesten bellen voor een nieuwe offerte nadat we waren veranderd in onze keuze voor de te leggen tegel. Voor de rest was alles heel goed geregeld.

Brian Schenk
10

Ik heb bij Jonk Sierbestrating mijn nieuwe composiete schutting besteld en door hun laten plaatsen. Medewerkers die hun vak verstaan en een fantastisch resultaat. Wij zijn er erg blij mee! Zelf een klein foutje gemaakt door de verkeerde kleur te bestellen maar was de volgende dag al opgelost doordat ze zo snel konden leveren! Nogmaals super! Nu nog de bestrating en een nieuwe overkapping!