Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
8.6

Reviews

U kunt uw ervaringen met bestellingen delen met bezoekers van onze website. Hierdoor helpt u ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én uw helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
George Louis
2.0

I have bought all of my garden supplies ( door , fence , tiles , piles , .... ) from them and when I have received the garden door the wood was pretty bad with lots of holes and scratches ( lot of cracks filled with a wood filler ). They didn\'t want to take it back or replace it ... customer service wasn\'t helpful and almost requested me to \"get lost ! \" . I know my rights and I asked them to show me where it is written that they are not accepting returns and I was going to sue them for such refusal ... only then they accept to return it. I would never buy anything else from them .

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Dear George Louis,

We are really suprised by your review. To maintain and guarantee our quality on our hardwood products, we produce steel frame doors by ourselves. While producing your garden door, we noticed three pinholes, little small holes, only 1,5 mm. Pinholes are small holes, caused by insects. This insect eats from the juices of the tree. These pinholes are completely harmless and do not affect the durability of the statistical properties of the wood. Our carpenter filled the 1,5mm pinholes with liquid wood, just as extra service. You have to look with a lens to notice.

We took back the door after your complains. The only thing is, and we told you clear, that we can’t supply you a new door because every wooden door can have pinholes, knots or other imperfections wich are normal for wood.

We really regret that you’re not satisfied with our services.

For anyone who wants to judge, here is the door we took back:


 
bosman
10

we hebben de voor en achtertuin door jonk laten doen. en we zijn er erg blij mee. het zijn harde werkers en hebben ook goed inzicht. jeffery en Jeroen bedankt voor het aanleggen van onze mooie tuin.

Theo Visscher
10

Vandaag 2 kuub zand aangeleverd. Tot op de meter op de ideale plek voor mij neergezet. Top!

K.Horst Callantsoog
10

Bedankt voor de prima bestrating. De mannen uit Almere hebben prima werk geleverd onder barre weersomstandigheden. Het geheel ziet er zeer strak uit en wij zijn er heel blij mee. Met vriendelijke groet, K.Horst Callantsoog

Cor van de Reep
10

De levering vond plaats terwijl wij zelf niet thuis waren. Bij thuiskomst stond alles keurig netjes op de plaats neergezet zoals afgesproken. Heren bedankt helemaal top.

Jan Quist
2.0

2 Jaar geleden via \"Tuin en Terras\" uit Steenbergen (NBR) een poort besteld bij Jonk Sierbestrating. De poort die wij kregen was zwaar beschadigd. Hij zou door het onvolprezen bedrijf \"Tuin en Terras\" (12 Vestigingen) vervangen worden, maar meneer ging failliet. Jonk Sierbestrating gaf aan een onbeschadigde poort te hebben geleverd dus zijn wij de dupe van twee bedrijven die het moto hebben: \"Veel beloven en weinig geven doet een gek (Lees klant) in vreugde leven\". Het is jammer dat ik geen foto\'s kan plaatsen van de poort die de tweede wereldoorlog lijkt meegemaakt te hebben. Maar dat we hier over twee bedrijven spreken die niet te vertrouwen zijn is voor mij duidelijk

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Jan,

Vervelend om te lezen dat u een negatieve recensie plaatst over een kwestie die 2 jaar terug heeft gespeeld. Wij hebben 2 jaar terug diverse keren contact gehad met u en met Tuin en Terras Steenbergen. Onze chauffeur heeft een poort handmatig en zonder schade gelost. Wat er daarna mee gebeurd of gedaan is, is volledig buiten onze verantwoording om. Wij hebben Tuin en Terras aangeboden een nieuwe poort te leveren tegen een gereduceerd tarief, maar dat is, gezien een faillissement, er nooit van gekomen.
Corina
8.0

2 weken geleden zijn wij in Edam geweest om een offerte te laten maken om het terras opnieuw aan te leggen. Keurig geholpen door de man aan de balie. We zouden worden teruggebeld zodat er ter plaatse gekeken kon worden voor een juiste prijs. We hebben duidelijk aangegeven dat we alleen op zaterdag konden en dit zou geen probleem zijn. De persoon die ons 3 dagen later belde gaf duidelijk aan dat ze niet op zaterdag komen. Tevens ging deze heer de discussie met ons aan. Al met al geen offerte en zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons wel graag als klant wil . Jammer dat jullie zo met klanten omgaan

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Corina,

Jammer om te horen dat het niet gelukt is om een afspraak te maken. Bij de vraag of we ook op zaterdag offertes uitbrengen heb ik aangegeven dat dit altijd in overleg is met de projectmanager, aangezien wij aan de balie niet in de agenda's kunnen kijken. De projectmanager heeft aangegeven van 6.00 uur tot 18.00 uur een afspraak in te kunnen plannen van maandag t/m vrijdag. Dat was aan uw kant niet mogelijk. Jammer voor beide partijen, we houden u graag als klant willen begroeten.
Piet van der Laan Zwolle
10

5 oktober levering waarbij enkele blokken niet de goede maat hadden. Volgende dag al een herstellevering. Geweldige service en bijzonder aardige schauffeurs die alles doen om zo goed mogelijk de materialen weg te zetten. Top.

Ben Rooze (Badhoevedorp)
10

6 sept is er een aanvang gemaakt met het bestraten van onze tuin 2 vrolijke werknemers van Jonk t.w. Jeffrey en Björn kwamen deze klus klaren. Wat ben ik blij dat deze klus is toegewezen door indeler René Latdorp. René adviseerde ook vanwege de bouwvak om toch te wachten vanwege de lange wachttijd (drukte) en toen kwamen deze 2 kanjers en hebben door weer en wind (veel regen) de tuin als een plaatje gemaakt zelfs de buren keken hiervan op. Nogmaals onze dank aan Jeffrey en Björn is groot. Mocht ik ooit de voortuin laten doen dan weet ik welke firma en stratenmakers hier op de stoep staan. Het gaat jullie goed Jeffrey en Björn. Mvg van Nancy & Ben

Rene en Loes Busker
10

Onze complimenten aan Danny en Maik. We hebben onze tuin laten bestraten op de camping in Schagen. Bij Sier en Jonk onze tegels besteld en in September zouden de stratenmakers komen. Het was zover en daar kwamen Danny en Maik twee gezellige kerels met humor daar houden wij wel van en ze leverde zeer goed werk af. In wind regen ze gingen gewoon door. Dus een tip wilt u de tuin bestraten vraag Danny en Maik.

Yvonne Balvers
10

Complimenten voor Randy en Jeroen van Sierbestrating Jonk Schagen. 2 zeer vriendelijke op elkaar afgestemde/ingewerkte nette jongens. Keurig werk geleverd. We hebben weer een prachtig strak terras. Een dikke 10 waard, oftewel 5 sterren!. Nogmaals bedankt mannen!

Yvonne
4.0

Gigantisch slechte service in Almere.. Bestelling in eerste instantie verkeerd opgenomen, verkeerde delen geleverd, kapotte materialen geleverd, ovoldoende materialen geleverd waarvoor 2x terug naar de zaak. Ergste nog, tot twee maal toe materialen voor de deur neergegooid zonder aan te bellen terwijl wel iemand aanwezig was..

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Yvonne, vervelend om te horen. Helaas was de pallet iets te strak aangetrokken. Nalevering gedaan en naar ons idee prima opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

ben kortbeek den helder
10

een zeer tevreden klant tuin leeg en weer bestraat in 2 dagen en netjes top

S. Scheers
10

In reactie op mijn vorige review, hierbij de update. Firma Jonk heeft vandaag bewezen op goede wijze gevolg te geven aan de vraag. Vanochtend werd ik al vroeg gebeld door de vestiging uit Almere (Patrick). Hij deelde zijn excuses mede en gaf aan nog deze ochtend het onjuist geplaatste materiaal en zand te laten verplaatsen. Binnen enkele uren stond er een vriendelijke chauffeur op de stoep, die na een gezamenlijke inventarisatie een goede locatie voor de materialen had vastgesteld. Goed opgelost, met extra dank intervisie van Patrick. (Tip: Wellicht nog eens een goed gesprek met Dennis voeren?) Mvgr, S. Scheers

S. Scheers
2.0

Vandaag hebben wij in de middag geleverd gekregen door een zeer onbeschofte, chauffeur van Jonk (Dennis), die duidelijk snel aan zijn weekend wilde starten. De afgesproken locatie om de materialen te lossen was volgens hem niet mogelijk, dus plaatste hij deze naar maar naar eigen inzicht. Hierdoor maken wij extra kosten met het bedrijf wat voor ons gaat leggen, in de zin van een schoffel. Overigens was Kippersluis wel bereidt om op de afgesproken locatie te lossen. Hoewel ik getracht heb mijn klacht telefonisch te uiten bleek dit eveneens onmogelijk vandaar dit bericht. In afwachting een reactie (06-47504311) verblijf ik, in de tussentijd adviseer in mijn naaste geen gebruik van de diensten. mvgr, S. Scheers

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste heer Scheers, dank u voor uw bericht, gelukkig hebben we het prima met elkaar kunnen oplossen. Succes met de klus!
Suus
10

Jonk poosje geleden gebeld omdat ik z.s.m een stratenmaker nodig had, of ze iemand wisten.. Rene heeft me super aardig geholpen en 10 min later belde de stratenmaker al. Niks bij Jonk afgenomen op dat moment, had niks nodig, maar toch super geholpen!! En nu... nu heb ik 2 m3 tuinaarde nodig. Raad eens waar ik dat ga halen ;-)

Edwin
10

Al een paar maal besteld, nooit problemen en geen gedoe. Een aanrader waar veel andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen! Super tevreden klant.

Nathalie
10

Ben super tevreden.. Alles is netjes verpakt. En bezorgd zoals afgesproken. We hadden los Zand besteld.. En krijgen big backs super netjes

Allart van pijkeren
10

Super service!!, Extra tegels bijbesteld en voor dat ik het wist stonden ze geatis en voor niets in de voortuin!!

Jeannot
3.0

Kan gewoon geen stoeprand vinden of standaard tegel. Ik vind dit een slechte site.

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Jeannot,

Vervelend om te lezen dat u geen stoeprand kan vinden. Had even gebeld of een bericht achtergelaten op de chat dan hadden wij u graag van dienst willen zijn. Een stoeprand heet officieel een opsluitband en een standaard tegel heet een betontegel. Bovenin de zoekbalk invullen en voila, volop resultaten. Succes met uw tuin!
Speeltuin de eenhoorn in Haarlem
10

Top werk door de mannen afgeleverd het terras ziet er prachtig uit met de nieuwe tegels. Wij zijn bijzonder tevreden.

joop kampen blokker
10

De tuin meer dan goed betegeld door Jonksierbestrating. De spullen op tijd geleverd,op datum alles erin . Waar heb je dat nog???? Echt netjes gewerkt door de mannen ,zeven uur een koppie en daarna volgas ,en netjes. Wij zijn zeer tevreden ,en dit leverd Jonksierbestrating de warme douche op. Gr joop en Astrid.

Fred Tielemans
10

Schutting laten plaatsen en tuin laten aanleggen met geocolor mbi tegels. Klasse werk afgeleverd die jongens van Jonk. Vakmensen. Hartelijk dank.

Carlo Baijens
10

Vorige week door Jonk Sierbestrating vanuit Edam de gehele voorstraat laten ophogen en aanleggen en ook een stenen bak laten aanleggen achterom. Hierbij is alles professioneel opgemeten door personeel van Jonk en zijn ook alle materialen door hun geregeld. Dag van te voren bleek dat wij zelf de verkeerde stenen hebben besteld, dit was geen issue en is gewoon zonder problemen omgewisseld, helemaal TOP. Binnen twee dagen was alles aangelegd, alles recht, netjes en zonder ook maar iets op aan te merken. Ook aangepaste wensen tijdens het aanleggen van stenen was geen probleem. Super!

c kort
9.0

Binnen een dag beton/hardhout schutting strak geplaatst aan beide zijden van tuin. Snel strak en netjes gewerkt

H.N. Bruin
10

Ik ben zeer tevreden over hoe mijn tuin is aangelegd. Ik had zelf het ontwerp in grote lijnen gemaakt, maar over sommige details werd goed meegedacht door de medewerkers van Sierbestrating Jonk. De details zijn een beetje in onderling overleg gegaan, wat ik erg prettig vond.rnIk vindt het echte vaklui en leuke gasten om mee te praten. Het weer zat trouwens wel verschrikkelijk mee, wat een geluk was.. . .een aanrader hoor, deze tuinspecialist.

Cindy
10

Super bedrijf.alleen maar goede ervaringen.

Bram Bovée
4.0

In onze ogen verkeerd advies, met schappelijke vraag dan nieuwe levering zonder transportkosten, wordt afgedaan met discussies op detail niveau en schuld bij klant neerleggen. Wel op uitgebreide nette wijze uitgelegd, maar in feiten betekent het \"uw fout, pech gehad\" rnrnErg jammer, want de producten zijn goed, maar de service en klantgerichtheid ronduit slecht

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Bram,

Vervelend om te lezen. Wij hebben voor u berekend, op basis van de door u aangeleverde gegevens, hoeveel grind er nodig was. Dat hebben we afgeleverd. Dat is een berekening op basis van aantal m2 keer het aantal cm grind (6 cm). U heeft te kort gehad aan het aantal, wat betekend dat het oppervlakte in werkelijkheid groter is of dat de laag grind een stuk dikker gestort is dan de berekende 6 cm.
Richard Welgraven
10

5 sterrengeweldig goed in service en kwaliteit
Richard-William Loerakker
8.0

Uitstekende service, ik kwam een paar tegels tekort en was er vlak voor sluitingstijd, ze wisten nog precies om welk soort tegels het ging en waren zo vriendelijk om toch weer de vorkheftruck te starten zodat we bij de tegels konden en ze hebben me even geholpen in te laden.
Joanna Masselink-Rosińska
10

Halve dag heeft Jeffrey met vrienden aan onze schutting gewerkt. Zo mooi geworden! Wij zijn super tevreden. Het ziet er zo verschrikkelijk mooi uit. Wij vinden Sierbestrating Jonk een aanrader.
Simone Keijzer
10

Super bedrijf met goede service!
Barbara van Schaik
10

Vakwerk, het ziet er allemaal perfect uit!
Koos Verdonk
10

Prima service, onze klacht (verschillende kleuren grijs/zwarte tegels geleverd) perfect opgelost. Het kleurverschil werd duidelijk nadat de tegels waren gelegt en opgedroogd. Klacht werd snel en correct afgehandeld, binnen 1 week tegels eruit en nieuwe erin. Complimenten aan Pascal en Youri.
Erik Bais
10

Die zwoegers zijn deze week bij ons in Purmerend Weidevenne begonnen. Je ziet het met de dag mooier worden.. Wat een vaklui !!
Fulco Rouwhorst
10

Super service van Jonk en de leverancier. Ingediende klacht nu opgelost en er wordt een afspraak gemaakt om de stenen die niet goed zijn te vervangen!! Bedankt!
J. Schoneveld
2.0

We waren zaterdag vroeg in de ochtend in Edam om tegels en hekwerk uit te zoeken mijn zoon en ik waren bij het hekwerk aan het kijken buiten bij de ingang, mijn vrouw komt naar ons toe en stapt een stoep op en glijd zo op haar rug en keihard met haar hoofd op de grond ik loop snel naar haar toe en heb ook niet door dat het daar spekglad is (bevroren tegels) en glij ook languit op mijn heup. Ik loop naar binnen en zeg dat mijn vrouw gevallen is en waarom ze niet gestrooid hebben, ja wij komen altijd door de achteringang binnen word er gezegd, en we hebben geen zout, echt een kwalijke zaak vooral omdat er niet even iemand van het bedrijf even mee naar buiten kwam, om te vragen hoe het ging. Mijn vrouw heeft een zware hersenschudding en nekletsel. Achter op haar hoofd zit nog steeds een vreselijke zwelling. Toen we thuis kwamen heb ik nog een keer gebeld en werd er gezegd dat de gladheid wel meeviel, dus nee niet echt klantvriendelijk was deze ontmoeting met firma Jonk!

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste J. Schoneveld,

Onze excuses voor het geleden ongemak. Aan weersomstandigheden zoals vorst kunnen we helaas niets aan veranderen. Niet al onze sierbestrating is bestand tegen strooizout, vandaar dat de buitenshowtuin niet wordt ingezout bij vorst. Gevolg is wel dat het glad kan zijn bij vorst. Omdat er maar 1 medewerker op het moment van de val in de showroom aanwezig was, en net bezig met klanten in de showroom, kon hij ook niet per direct naar buiten. Vervolgens aan de telefoon hebben wij excuses aangeboden. Inderdaad hebben we aangegeven dat de gladheid buiten naar ons idee wel meeviel, maar natuurlijk kunnen er altijd plekken zijn die wat gladder zijn.
Mandy Anneveldt
10

Super tevreden over de geplaatste beton-hout schuttingen. Er wordt zeer professioneel gewerkt! 5 sterren absoluut verdiend!