Klanten geven ons een
904 beoordelingen

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
René vd Heijden
10

Uitstekende service. Er zaten 3 kapotte tegels in een restpartij. Tegels worden niet meer geproduceerd, maar ik mag de 3 tegels uit de showroom komen halen. Top service. Dank

Fam. Kalsbeek
9.0

Tegels zijn prima gelegd. Vakwerk van Mike en Melvin ! Communicatie over datum van leggen, twee maanden na de acceptatie van offerte, moest wel van ons uitgaan. Heldere communicatie van werkvoorbereider over wachttijd etc. zou o.i. beter kunnen.

Oguz Kavak
5.0

I got fences for my garden from your company and you also installed them. There was some mistakes on the bill and also there was a damage and I sent emails about them but did not get a respond for days. I called a couple of times but It was very difficult to reach someone to fix it. In the end one of your colleagues took the initiative, checked it and solved it. I believe you need to improve your respond times with email and every colleague should be able to help instead of forwarding me to different people all the time.

Rogier
9.0

Wederom vakmanschap van Erwin en Johan! Wij gaan met een prachtige bestraatte achtertuin de feestdagen in. Heel fijn en ik kan iedereen Jonk aanbevelen

Pepijn van den Munckhof
10

Top service. En aardige mensen.

Annie
10

Heel netjes en heel mooi gedaan .

Cornelis Honingh
9.0

De spullen waren prima op tijd geleverd en de mannen van Huisman hebben prima werk afgeleverd. 1 puntje van aandacht is dat ik wel had verwacht dat bij aanvang van het werk iemand van Jonk aanwezig zou zijn als hoofdaannemer om de jongens van Huisman in te lichten over de klus. Verder was het dik in orde!

H de vos
10

Ze hebben goed gewerkt het ziet er mooi uit .

Jane Soebrati
10

Super tevreden! Jonk heeft al 2 tuinen voor ons gedaan. Altijd netjes op tijd, denken mee en leveren alles keurig netjes af!

Jacques Kemper
9.0

Enorme klus!!! Voor- en achtertuin leeghalen en bestraten. Netjes uitgevoerd.

fam van Heteren
8.0

Aan het begin van de werkzaamheden bleek dat het grind dat was geleverd een andere kleur had dan we dachten. Dat is probleemloos omgeruild voor de juiste kleur. Onze bestrating is in eerste instantie gelegd door een externe partij, ingehuurd door Jonk. Dit was niet goed gedaan, de tegels lagen schots en scheef. We hebben contact opgenomen met Jonk en het is echt supergoed opgepakt. De terrassen liggen er nu mooi bij en we zijn uiteindelijk toch heel tevreden. Bedankt Jonk voor de goede service en de klantvriendelijkheid!!

Eliëtte Rijksen
10

Super gewerkt door de mannen alles netjes opgeruimd en in 2 dagen gerealiseerd! Wij hebben alle veranderingen aan onze tuin altijd door de firma Jonk gedaan!