Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
9.0

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
B.R.
10

uitstekend: goede kwaliteit en snelle service.

Fam. Mattioli-Gasseling
10

Het contact met alle betrokken medewerkers van Jonk verliep vlot en prettig, uitleg en advies waren duidelijk en er werd goed meegedacht. Ook de stratenmakers waren zeer vriendelijk en werkten hard en netjes. De levering van de materialen verliep keurig op tijd en al het afval werd zorgvuldig opgeruimd en afgevoerd. We zijn heel erg blij met onze nieuwe tuin! :-)

AE
8.0

Werd goed meegedacht en advies gegeven bij het bezoek aan huis vooraf. Conform afspraak werd een week van tevoren contact opgenomen wanneer de bestrating gelegd zou worden. De mannen kwamen netjes op tijd, werkten voortvarend en communiceerden goed. Na afloop en vertrek van de stratenmakers viel ons oog toch nog op wat oneffenheden. Na contact met het kantoor, werden we teruggebeld door de betreffende stratenmaker. Dezelfde week is het in orde gemaakt.

Huub dijt
8.0

Resultaat is prima. Werd goed meegedacht door de degenen die de schutting hebben geplaatst en de bestrating hebben aangepast. Communicatie vooraf kan beter. Bijvoorbeeld in de mail bij de offerte staat dat een week voor aanvang van de werkzaamheden ik zou worden gebeld. Ik heb echter zelf de donderdag gebeld, omdat in de week daarop (onder voorbehoud) zou worden gestart. Wat bleek ze zouden die maandag al gaan beginnen. Volgens de mail zouden zij dus al eerder met ons contact moeten hebben opgenomen. Communicatie over de offerte was ook niet optimaal.

A Goedhart
7.0

Jammer dat het in totaal 3 weken duurde vanwege matriaal tekort,goed en mooi gedaan,het was wel de eerste keer van dakterras

D.E.
2.0

Waardeloos bedrijf!!!! Op zaterdag 13 juli sta ik om 10 over half 4 voor de deur geparkeerd. Nog voordat ik kan uitstappen wordt het hek op slot gedaan. Na 3x gebeld te hebben krijg ik om 15:43 iemand aan de telefoon die ik uitleg dat ik voor de deur sta en graag de schuttingen wil bekijken om vervolgens online een bestelling te plaatsen. Er wordt mij doodleuk verteld dat het hek niet meer open gaat, ruim 15 min. vóór sluitingstijd. Goed om te weten, want dit bedrijf verdient niets aan mij!!!!

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste D.E.

Afgelopen zaterdag waren wij om 15.00 uur gesloten ivm ons jaarlijks bedrijfsuitje. Nog voordat ik u dit kon uitleggen gooide u de hoorn op de haak. Onze excuses voor het ongemak.

Mvg,

Het team van Sierbestrating Jonk
Pieter
10

Snelle levering en perfect ophoogzand!

Dijst
10

Niet duur en toch kwaliteit stenen. Netjes geleverd volgens afspraak

Schouten
9.0

Vakwerk!!!

MG
10

Super service! Hadden de bestelling na een telefoontje dezelfde dag nog in huis.

Borsboom
10

Goed afspraken nagekomen, mannen die hier aan het werk waren dachten goed mee wat de beste oplossing was en speelde goed in op onze wensen en behoefte.

Gerald & Saskia Zwart
10

We zijn supertevreden met de werkzaamheden die Jonk bij ons heeft gedaan! Van degene die de laadbak bracht tot en met de vriendelijke harde werkers die in 33 graden er iets fantastisch van gemaakt hebben!!! Het is sprookjesachtig geworden ook zeker door de fraaie In- lite verlichting in de tegels en de scope op de bomen Ook willen we de prima begeleiding van Lenie Kortekaas niet ongenoemd laten Zij zorgde ervoor dat onze ideeën werkelijkheid zijn geworden Fantastisch allemaal Dik tevreden !!