Klanten geven ons een
794 beoordelingen

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Nelleke van Maris van Dijk
10

Keurig werk geleverd en kundige en aardige werknemers Geen klachten

Siem Groen
10

Alles keurig gedaan en prima afgeleverd. Vakmensen hebben de opdracht uitgevoerd. Geen klachten

Rene
2.0

Service nul; klacht wordt niet behandeld

M.Hansen-Kors
10

Ik ben zeer tevreden hoe de mannen mijn tuin hebben betegeld Tevreden klant

Jill
10

goed werkende shop en klantenservice. stenen zijn sneller geleverd dan verwacht! top service, mooie stenen voor een goede prijs

Wim van Elst
10

Ik had straatzand besteld en betaald maar geannuleerd omdat ik een dag erna van een collega zand kon krijgen . Dit gemeld aan verkoper die melden dat het aankoop bedrag terug gestort is en hierbij de aankoop geanuleer was. Prima en snelle reacctie.

Raymond
7.0

Via via de ervaring dat Jonk een topbedrijf is (en dat zijn ze eigenlijk ook!) en vandaar dat mijn verwachtingen hoog waren. Ik verwachtte een 10 maar ik heb een 7 gekregen. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat het werk was uitbesteed aan huisman bestrating. Op zich hebben de jongens rustig gewerkt, goed overleg maar geen oog voordetail helaas. Vrijdagmiddag snel alles afgeraffeld met alle gevolgen van dien. Er moest het een en ander hersteld worden maar na oplevering kreeg ik geen gehoor. Jonk moest contact zoeken en uiteindelijk kwamen ze dagen later langs voor herstel. Het is toen slordig hersteld en daarnaast begonnen ook de grasmat en tegels te verzakken (na 3 weken). Jonk gemaild en die stuurde de eigenaar van het ingehuurde bedrijf langs. Afspraken werden gemaakt maar niet nagekomen en beloftes om terug te bellen ook niet. Dit heeft 3 maanden geduurd!!! Toen ik het zat was heb ik weer contact opgenomen met Jonk en die hebben gezorgd dat ze eindelijk zijn op komen draven. Ik heb alles duidelijk doorgesproken tijdens de inspectie en twee keer aan de telefoon. Op de dag zelf moest ik helaas onverwacht naar kantoor, toen ik thuis kwam moest ik weer de conclusie trekken dat het grootste gedeelte niet volgens afspraak is hersteld. Ik ben er klaar mee en heb geen zin er nog tijd en energie in te stoppen. Ik raad Jonk niet af want die staan echt wel garant voor een oplossing en ik snap zeker dat ze het uitvoerende bedrijf hiervoor aansprakelijk stellen. Het is jammer dat ik hierdoor niet kan genieten van een perfecte tuin van Jonk kwaliteit waar ik komend voorjaar zelf in aan de slag ga om een en ander te herstellen. Groet, Raymond

Arianne Cino
10

Ik ben prima geholpen. was erg blij met de service.

Yvonne
9.0

Prima ervaring! Alles is tip top voor elkaar gekomen. Schutting top, vriendelijk personeel. Bestrating vakkundig gedaan. Net werk! 1 minuscuul nadeeltje..... we moesten best lang wachten op onze beurt.... maar ja dat zegt ook iets over Jonk.... ze zijn vast in trek bij veel mensen.

Peter
9.0

Goede service, vriendelijk personeel. Bestrating is keurig uitgevoerd.

Rosa
9.0

Alles naar wens!

Jan Schilder
10

De dame en heer hebben een uitstekende prestatie geleverd. Hier had ik overigens al melding van gemaakt op uw website