Vragen? Neem CONTACT met ons op.
menu

Veelgestelde vragen

Hieronder bevinden zich de onderwerpen waar wij de meestgestelde vragen in hebben onderverdeeld. Klik op een onderwerp naar keuze om de meestgestelde vragen te bekijken.
« terug naar overzicht

Doen jullie ook grondwerkzaamheden?
Wij doen ook grondwerkzaamheden, let er op dat wij grondwerkzaamheden doen in combinatie met straatwerk. Alleen grondwerk is niet mogelijk.
Maken jullie ook tuinontwerpen?
Wij maken geen tuinontwerpen, simpelweg omdat je voor een professioneel tuinontwerp veel geld moet neertellen en dat past niet in ons beleid. Wat kunnen wij dan wel bieden?

Sierbestrating Jonk heeft professionele tuinadviseurs in dienst. De tuinadviseur is gespecialiseerd in de inrichting van de tuin en weet als geen ander welke materialen het best kunnen worden gebruikt en gecombineerd. De tuinadviseur komt naar je woning om de tuinadviezen ter plekke te geven en vrijblijvend een offerte te maken voor de aanleg van je tuin.

Mocht je desgewenst toch een professioneel tuinontwerp willen laten maken, dan kunnen wij uiteraard wel de beste tuinontwerpers aan je introduceren.
Wat is jullie werkwijze?
Wij werken in 5 fases:
  • Als eerste is er het geheel vrijblijvende kennismakingsgesprek, waarbij we al de wensen en eisen omtrent de tuin zullen bespreken, samen met jullie levenswijze en gewoontes die invloed hebben op de invulling van jouw tuin. Belangrijk is dat je je thuis gaat voelen in je tuin en dat we een tuin realiseren die bij je past. Een belangrijke randvoorwaarde hierbij is natuurlijk het budget.
  • Als al je wensen duidelijk zijn wordt er een offerte voor je opgesteld. Per onderdeel krijg je een overzicht van materiaalkosten en het arbeidsloon zodat je een duidelijk en helder overzicht heb. De offerte kan, indien nodig, nog altijd worden aangepast.
  • Als alles akkoord is dan ontvang je van ons een orderbevestiging inclusief de planning voor de uitvoering van de werkzaamheden.
  • Vierde fase is de leveringsfase. Alle materialen worden een dag voor aanleg (m.u.v. maandag) geleverd. Hier heb je geen omkijken naar, alles wordt voor je geregeld.
  • De laatste fase is de aanlegfase. Alles wordt aangelegd, geplaatst of geïnstalleerd door vakbekwame en gediplomeerde medewerkers.
Waar zijn jullie in gespecialiseerd?
Wij zijn gespecialiseerd in graafwerkzaamheden en het aanleggen van al onze tuinmaterialen. Ook voor het plaatsen van schuttingen, damwanden, vlonders, speeltoestellen en tuinverlichting ben je aan het juiste adres.

 
Wat is jullie stijl?
De ontwerpstijl hangt volledig af van de wens van de klant. Wij leggen moderne tuinen, maar ook klassieke hoevetuinen, kleine stadstuinen, riante villatuinen, japanse tuinen etc. Bekijk onze portfolio op onze facebookpagina.
Wat is jullie werkomgeving?
Wij voeren alleen werkzaamheden uit in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en 't Gooi.
Geven jullie garantie op aanglegde tuinen?
Wij geven 12 maanden garantie op de aangelegde producten, diensten en op verzakkingen. Problemen die na dit tijdsbestek voorkomen zijn niet te wijten aan een professionele aanleg, maar aan andere factoren, zoals de ondergrond, belasting etc. Zie onze voorwaarden: www.jonksierbestrating.nl/nazorg