Veelgestelde vragen

Hieronder bevinden zich de onderwerpen waar wij de meestgestelde vragen in hebben onderverdeeld. Klik op een onderwerp naar keuze om de meestgestelde vragen te bekijken.
« terug naar overzicht

Ik heb per ongeluk te veel besteld, kan Sierbestrating Jonk dit terugnemen?
De bij ons gekochte goederen die je over hebt nemen wij weer in voor 75% van de aanschafwaarde, met uitzondering van siertegels, strakke sierbestrating zonder facet en natuursteen. Retourneren kan binnen 14 dagen op vertoon van de aankoopbon. Artikelen die speciaal besteld worden, worden niet retour genomen. Let op! Wij halen geen materialen niet retour!
Ik blijk achteraf het verkeerde te hebben besteld, kan Sierbestrating Jonk iets voor mij betekenen?
Wanneer je de foutieve bestelling graag wilt laten terugnemen kun je hiervoor contact opnemen met Sierbestrating Jonk. Sierbestrating Jonk rekent hiervoor een bedrag voor verpakking-, administratie- en transportkosten. De kosten die hiervoor berekent worden zijn in overleg. Let er op dat Sierbestrating Jonk alleen materialen terug neemt die niet beschadigd zijn en in nieuwstaat verkeren. Dit is aan Sierbestrating Jonk om te beoordelen.
Ik ben achteraf toch niet tevreden over mijn bestelling, wat nu?
Materialen dienen ter plaatse van bezorging gecontroleerd te worden. Wij begrijpen echter dat je als klant niet alles ter plaatse kunt controleren, aangezien alles verpakt zit op pallets en/of in folie. Daarom kun je de klacht over de bestelling naderhand nog indienen. Let op! Dit dient wel binnen 24 uur te gebeuren! Je kunt contact opnemen met Sierbestrating Jonk en/of foto's mailen naar info@jonksierbestrating.nl. Wanneer je de foutieve bestelling graag wilt laten terugnemen kun je hier ook voor contact opnemen met Sierbestrating Jonk. Sierbestrating Jonk rekent hiervoor een bedrag voor verpakking-, administratie- en transportkosten. De kosten die hiervoor berekent worden zijn in overleg. Let er op dat Sierbestrating Jonk enkel materialen terug neemt die niet beschadigd zijn en in nieuwstaat verkeren. Dit is aan Sierbestrating Jonk om te beoordelen.
Ik vind mijn bestrating niet mooi, wat nu?
Je hebt materialen besteld maar nu het in de tuin ligt, vind je het niet mooi. Dat is iets waar wij als leverancier weinig aan kunnen doen. Dus altijd eerst goed nadenken voordat je een beslissing neemt. Voorbeeld: je bestelt 30 m² lichte tegels en naderhand beseft je, dat de tuin nu toch wel erg licht van kleur is. Wijs ook het advies van de verkoopmedewerker niet van de hand, hij of zij heeft meestal ruime ervaring.