Vragen? Neem CONTACT met ons op.
menu

Veelgestelde vragen

Hieronder bevinden zich de onderwerpen waar wij de meestgestelde vragen in hebben onderverdeeld. Klik op een onderwerp naar keuze om de meestgestelde vragen te bekijken.
« terug naar overzicht

Ik heb per ongeluk te veel besteld, kan Sierbestrating Jonk dit terugnemen?
Teveel bestelde goederen kunnen in overleg retour worden gebracht, mits onbeschadigd, schoon en niet speciaal besteld. Je krijgt 75% van de aanschafwaarde retour. Dit geldt uitsluitend voor voorraadproducten en niet voor tegels en strakke bestrating (zoals straksteen). Informeer bij onze verkoopafdeling welke materialen wel en niet retour mogen. Wij kunnen materialen tegen transportkosten bij je retour halen. Naast de 25% handelingskosten brengen wij de gemaakte transportkosten in rekening, met een minimum van 95,00 (alleen in rayon 1). De materialen dienen, op een bereikbare plaats, ingepakt te worden aangeboden.
Ik blijk achteraf het verkeerde te hebben besteld, kan Sierbestrating Jonk iets voor mij betekenen?
Wanneer je de foutieve bestelling graag wilt laten terugnemen kun je hiervoor contact opnemen met Sierbestrating Jonk. Sierbestrating Jonk rekent hiervoor een bedrag voor verpakking-, administratie- en transportkosten. De kosten die hiervoor berekent worden zijn in overleg. Let er op dat Sierbestrating Jonk alleen materialen terug neemt die niet beschadigd zijn en in nieuwstaat verkeren. Dit is aan Sierbestrating Jonk om te beoordelen.
Ik ben achteraf toch niet tevreden over mijn bestelling, wat nu?
Materialen dienen ter plaatse van bezorging gecontroleerd te worden. Wij begrijpen echter dat je als klant niet alles ter plaatse kunt controleren, aangezien alles verpakt zit op pallets en/of in folie. Daarom kun je de klacht over de bestelling naderhand nog indienen. Let op! Dit dient wel binnen 24 uur te gebeuren! Je kunt contact opnemen met Sierbestrating Jonk en/of foto's mailen naar info@jonksierbestrating.nl. Wanneer je de foutieve bestelling graag wilt laten terugnemen kun je hier ook voor contact opnemen met Sierbestrating Jonk. Sierbestrating Jonk rekent hiervoor een bedrag voor verpakking-, administratie- en transportkosten. De kosten die hiervoor berekent worden zijn in overleg. Let er op dat Sierbestrating Jonk enkel materialen terug neemt die niet beschadigd zijn en in nieuwstaat verkeren. Dit is aan Sierbestrating Jonk om te beoordelen.
Ik vind mijn bestrating niet mooi, wat nu?
Je hebt materialen besteld maar nu het in de tuin ligt, vind je het niet mooi. Dat is iets waar wij als leverancier weinig aan kunnen doen. Dus altijd eerst goed nadenken voordat je een beslissing neemt. Voorbeeld: je bestelt 30 m² lichte tegels en naderhand beseft je, dat de tuin nu toch wel erg licht van kleur is. Wijs ook het advies van de verkoopmedewerker niet van de hand, hij of zij heeft meestal ruime ervaring.