Vragen? Neem CONTACT met ons op.
menu

Veelgestelde vragen

Hieronder bevinden zich de onderwerpen waar wij de meestgestelde vragen in hebben onderverdeeld. Klik op een onderwerp naar keuze om de meestgestelde vragen te bekijken.
« terug naar overzicht

Geeft Sierbestrating Jonk garantie op haar producten?
Sommige producten wel en anderen niet. Veel producten zijn geproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen en daarom kunnen wij daar geen garantie op geven. Bij garantieproducten staat er duidelijk aangegeven of er garantie op zit en hoeveel. Wij werken daarbij altijd met fabrieksgaranties. Bij een garantieclaim dien je altijd de aankoopbon te tonen.
Ik vind mijn bestrating niet mooi, wat nu?
Je hebt materialen besteld maar nu het in de tuin ligt, vindt je het niet mooi. Dat is iets waar wij als leverancier weinig aan kunnen doen. Dus altijd eerst goed nadenken voordat je een beslissing neemt.

Voorbeeld: Je besteld 30 m² lichte tegels en naderhand besef je dat de tuin nu toch wel erg licht van kleur is. De gelegde tegels zijn reeds in gebruik en kunnen wij dus niet retour nemen. Wijs daarom ook het advies van de verkoopmedewerker niet van de hand, hij of zij heeft meestal ruime ervaring.