Vragen? Neem CONTACT met ons op.
menu

Veelgestelde vragen

Hieronder bevinden zich de onderwerpen waar wij de meestgestelde vragen in hebben onderverdeeld. Klik op een onderwerp naar keuze om de meestgestelde vragen te bekijken.
« terug naar overzicht

Zit er statiegeld op een Big Bag?
Nee, wij rekenen geen statiegeld over een Big Bag. Leveringen in Big Bag is een stukje service naar de klant toe, je kunt de Big Bag aan ons retourneren of je mag de Big Bag zelf houden.
Hoeveel kuub is een big bag??
Onze big bags worden verkocht twee maten. Met regelmaat ontvangen we de vraag hoeveel kuub (m3) een big bag is en hoeveel kilo een big bag weegt. Al onze big bags of het nu zand, split, grind, grond of andere producten in big bag zijn worden afgevuld tot één kuub of een halve kuub. Sommige grindproducten worden ook afgevuld tot 800kg, ofwel 0,6m3.

Het soortelijk gewicht van een kuub, bijvoorbeeld een kuub zand is afhankelijk van het product. Zo weegt een big bag zand gemiddeld 1400 kilo en een Big Bag Grind gemiddeld rond de 1500 kilo.
Wat is het gewicht van een 1m3 Big Bag??
Een volle Big Bag van 1m3 zand, grind, grond of split weegt tussen de 1400 en 1700 kg, afhankelijk van het soortelijk gewicht van het product. Enkele producten zoals schelpen, houtsnippers of boomschors hebben een laag soortelijk gewicht. Een volle big bag weegt hier tussen de 200 en 700 kg. De aangegeven gewichten bij de producten zijn bij benadering, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.