Vragen? Neem CONTACT met ons op.
menu

Veelgestelde vragen

Hieronder bevinden zich de onderwerpen waar wij de meestgestelde vragen in hebben onderverdeeld. Klik op een onderwerp naar keuze om de meestgestelde vragen te bekijken.
« terug naar overzicht

Is Anti Worteldoek waterdoorlatend?
Ja, Anti Worteldoek is waterdoorlatend. Anti worteldoek is geweven plastic dat wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat.
In welke afmeting is Anti Worteldoek beschikbaar?
Anti Worteldoek is verkrijgbaar per m2. Wij leveren Anti-worteldoek in breedtes van 105 cm of 210 cm. Het Anti Worteldoek is verpakt op een rol, wij kunnen elke gewenste lengte voor je op maat afsnijden tot 100 meter.
Helpt Anti-worteldoek onder de bestrating tegen onkruid?
Anti worteldoek om onkruidgroei tussen de bestrating tegen te gaan is volkomen onzinnig. Dit wordt slechts uit commercieel oogpunt aangeraden of door onvoldoende vakkennis. Onkruid wat tussen de bestrating groeit ontstaat door zaden die van boven af op de bestrating vallen en ontkiemen tussen de voegen van de stenen. Je kunt wel anti worteldoek onder het straatwerk leggen als je veel last hebt van mollen of muizen. Deze graven gangen onder je nieuwe straatwerk en er zullen dan verzakkingen ontstaan. Door gebruik van anti worteldoek zullen de stenen waaronder de gangen zijn gegraven opgevangen worden door het doek waardoor eventuele verzakkingen minder erg zullen zijn. Ook is door het gebruik van Anti-worteldoek onder de bestrating de drukverdeling gunstiger, waardoor de bestrating minder snel zal gaan verzakken.