Vragen? Neem CONTACT met ons op.
  • 29 jaar marktleider
  • Alles onder 1 dak
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreid aanbod
menu

Betonpoeren

3 artikelen
Jonk's keuze
Betonpoer grijs fundering tuinhuis overkapping palen antraciet

Betonpoer de Luxe 18x18x50 cm, antraciet

€ 37,95 / per st
Materiaal: Beton

Afmeting:
18x18x50 cm
Jonk's keuze
Betonpoer grijs fundering tuinhuis overkapping palen antraciet

Betonpoer Semi Glad 15x15x60 cm Antraciet

€ 27,95 / per st
Materiaal: Beton
Afwerking: Inclusief verzinkte plaat 10x10 cm en moer M16

Afmeting:
15x15x60 cm

Betonpoer Taps 15/18x18x50 cm Grijs

€ 33,95 / per st
Materiaal: Betonsteen
Afwerking: Inclusief verzinkte plaat 10x10 cm en gelaste moer M16

Afmeting:
15/18x15/15x50 cm

Tuinhuis en overkapping

Vakantiegevoel zonder vakantiestress, een zomerhuis voor onverwachte gasten, een werkvakantie in eigen tuin of een fantastische speelplek voor de kinderen. Met een blokhut of tuinhuisje maak je het mogelijk. Wat je bestemming ook is, er is altijd een passend model in de collectie te vinden. En met wat verf en decoratie gemakkelijk aan te passen aan de kleuren en sfeer in je tuin. Dat is en blijft genieten!

Sierbestrating Jonk biedt tuinhuizen van verschillende fabrikanten, zoals Woodvision, Hillhout, Woodpro en Tuindeco. Geheel naar wens kunnen wij uw ideale tuinverblijf samenstellen.

 

Douglas/Lariks is een prachtig duurzaam materiaal. Het heeft een mooie rood/oranje gevlamde kleur (let op! Bij verduurzamen verliest het de rood/oranje kleur). Binnen ons assortiment kan je kiezen uit "geschaafd" of "fijnbezaagd" douglas hout.

Geschaafde materialen hebben een heel zacht en vriendelijke oppervlak. De geschaafde materialen zijn zeer maatvast door het drogen van het hout.
Door uitdroging van Douglas hout is er kans op scheurvorming in palen of planken, dit doet echter niets af aan de kwaliteit van het hout.

De fijnbezaagde materialen zijn wat ruwer aan oppervlak en de kopkanten kunnen wat splinterig zijn. Fijnbezaagd hout word vers gezaagd en kan na indrogen wat minder maatvast zijn. Ook kan er op fijnbezaagd materiaal schimmelvorming ontstaan.

In ons assortiment Douglas kunt u alles vinden om een terras, schutting, veranda of overkapping te bouwen. Vraag bij uw dichtstbijzijnde vestiging naar de mogelijkheden en voorraden.


Laatst bekeken