Vragen? Bel: 023 558 12 12
  • 29 jaar marktleider
  • Alles onder 1 dak
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreid aanbod
menu

Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
westerbroek
9.0

service is perfect ik werd netjes de dag vooraf gebeld door de chauffeur of hij vroeg mocht lossen, uiteraard was dit mogelijk. De communicatie met medewerker van jonk was correct en de levering ging als afgesproken. Wel viel mij op dat er veel breuk in de pakken met stenen zaten hoeken eruit en ook gebroken per pak moest ik er 4 uithalen die stuk waren ik had dus ongeveer 24 tegels bij het puin gegooid. Wanneer u gaat bestellen houd altijd rekening met breuk alleen vond ik dit wel iets wat veel. Maar we gaan niet zeuren onze tuin ligt er weer perfect bij en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.

Ron
9.0

Prima zaak , doen wat is afgesproken vriendelijk geholpen Jammer dat ze alleen in de regio bezorgen

Cor
9.0

Vriendelijke medewerkers afspraak wordt redelijk goed nagekomen

van wieren
8.0

Snel besteld, prima materiaal, mooie prijs en zeer snel geleverd. Helaas was de bezorging zelf onder de maat, werd geen moeite genomen om bestelde bigbag netjes op de gewenste plek neer te zetten. Deze werd vervolgens midden op de openbare weg/parkeerplaats gezet( ipv netjes in de tuin).

Rudy van den Kolk
10

Wat een fantastisch bedrijf. Woensdag gebeld en vrijdag geleverd. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Jaap&Mariam
10

Prettig zaken doen met Jonk. Duidelijk en helder en ook de nazorg is fijn.

Stephannie van den Ham
10

Hele goede service

Annuska Pauw
8.0

Verkeerd product geleverd. Gewenste product was niet leverbaar. Kosten voor retourneren waren voor Jonk te hoog. Daarom restitutie van het bedrag en product mogen behouden. Keurig opgelost. Voor levering 3 punten voor deze service 5

C. Tjin
8.0

Op aanraden van de buurman die vorig jaar zijn tuin deed een bestelling gedaan. We zijn er tevreden met de aankoop en de levering van de producten. Eerst in de showroom om advies gevraagd en vervolgens online besteld. Contact was na bestelling snel, al binnen 1 dag. De levering was sneller dan gedacht, dat kon al binnen 2 dagen op een zelfgekozen dag. Erg leuk was de mail van de levering met de naam van de bezorger. Dat maakt het toch net iets persoonlijker.

Henk Mooijer
2.0

Een bezoek aan sierbestrating jonk 1 uur bezig veel frustratie overbelast en te kort personeel. Geen product aanduiding geen gang pad nummering onvriendelijkebehandeling nooitmeet

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Henk,

Hartelijk dank voor de beoordeling. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken om een en ander uit te spreken.

Met vriendelijke groet,

Het team van Sierbestrating Jonk
Kras
8.0

Voortuin is prachtig en professioneel aangelegd. Wel 2 dagen later dan gepland.

Eva de Jong
10

Keramische tegels gelegd in voortuin. Ziet er mooi en strak uit. Aardige jongens en werken snel.