Klanten geven ons een
904 beoordelingen


Hillhout Veranda


Kleine moeite, groot plezier. Met de plaatsing van een veranda creëer je eenvoudig een multifunctionele overkapping. De tuinmeubelen, de barbeque etc. Onder een veranda staan jouw eigendommen beter beschermd tegen de weersinvloeden. Een veranda is een praktische en fraaie aanbouw, bijvoorbeeld aan je huis of aan een bijgebouw.

Een uniek kenmerk van onze veranda's is de licht doorlatende dakconstructie. Daar zit direct het grote verschil met een buitenverblijf aan huis. Het licht doorlatende dak zorgt er voor dat het niet te donker wordt onder de overkapping.

Onze veranda's zijn beschikbaar in vuren- of douglashout. Ze worden standaard geleverd zonder behandeling. Heb je liever een geïmpregneerd verblijf, of een verblijf dat op kleur gespoten is? Dan hebben we diverse opties voor jou beschikbaar.

Catalogus online bekijken

Bekijk gratis de online catalogus

Bekijk hier de Hillhout brochure online!

Hillhout = Kwaliteit

Met een buitenverblijf van Hillhout kies je voor kwaliteit. Hillhout maakt al meer dan 50 jaar smaakvolle kwaliteitsproducten.

Lichtdoorlatend

Dakplaten 'helder' hebben een lichtdoorlaatbaarheid van 80%. Dakplaten 'opaal' zijn iets witter van kleur en hebben een lichtdoorlaatbaarheid van 54%.

Professionele Plaatsingsservice

Sierbestrating Jonk beschikt over vakbekwame en professionele timmermannen voor de plaatsing van je nieuwe buitenverblijf? Interesse? Vraag dan hier een offerte aan.

Verantwoord hout

Hillhout gebruikt gecertificeerd hout dat afkomstig is uit speciaal aangelegde productiebossen. De jaarlijkse aanplant van nieuwe bomen is minimaal gelijk aan het aantal gekapte bomen.

Korte levertijden

Bij ons ben je verzekerd van een snelle levering. Ongeacht het product. De levertijd is afhankelijk voor het type blokhut en eventuele nabehandeling 1,5 tot 6 weken.

Je Veranda fabriekmatig behandeld

Je kunt er voor kiezen om je Veranda in een geïmpregneerde uitvoering te bestellen doormiddel van keteldruk impregnatie, of te laten spuiten. Hierbij worden door middel van (milieuvriendelijke) mechanische verftechniek onderdelen rondom gespoten. Door toepassing van hoogwaardige bindmiddelen wordt het oppervlak vocht regulerend beschermd en biedt het weerstand tegen schadelijke weersinvloeden, UV-straling en (blauw) schimmel.

Hillhout Veranda kopen

De Hillhout Veranda's zijn beschikbaar in vuren- of douglas hout. Ze worden standaard geleverd zonder behandeling. Heb je liever een geïmpregneerde Veranda, of een Veranda dat op kleur gespoten is? Dan hebben we onderstaande opties voor jou beschikbaar:

Vuren Veranda

   Kleurloos geïmpregneerd

   Groen geïmpregneerd

   Wit gespoten

   Lichtgrijs gespoten

   Antraciet gespoten


Douglas Veranda

   Kleurloos geïmpregneerd

   Groen geïmpregneerd

   Transparant gespoten


Onbehandeld hout zal relatief snel vergrijzen. Wil je dit voorkomen? Behandel het hout direct na montage met Hermadix beigs of olie en zorg voor regelmatig onderhoud. Afhankelijk van het soort hout en de methode van verduurzaming wordt de levensduur van het hout aanzienlijk verlengd ten opzichte van onbehandeld hout. Je blijft dus veel langer onbezorgd genieten van jouw Hillhout product. Het is aan te bevelen om het buitenverblijf één keer in de 3 a 5 jaar opnieuw te beitsen.

Impregneren on hoge druk
Door je Veranda te laten impregneren onder hoge druk (kleurloos geïmpregneerd 01 of groen geïmpregneerd 02), is het hout beter bestand tegen water, schimmel en houtrot en neemt de levensduur toe in vergelijking met onbehandeld hout. Als je Veranda op deze wijze is geïmpregneerd, behoeft deze geen verdere behandeling. Het is onderhoudsvrij. Echter, na verloop van tijd zal onbeschilderd hout van kleur veranderen door de invloed van het ultraviolet in het zonlicht en op  vochtige plaatsen kan een groene aanslag ontstaan. Het is daarom altijd zinvol om te kiezen voor een laatste kleur of transparante afwerking. Wij adviseren daarom een Veranda altijd te behandelen met tuindecoratiebeits van Hermadix (bij vurenhout) of Douglas Olie (bij douglashout).

Jouw tuinverblijf op kleur gespoten
De Veranda van Hillhout zijn verkrijgbaar in gespoten uitvoeringen. Hierbij wordt door middel van een (milieuvriendelijke) mechanische verftechniek onderdelen rondom gespoten. Door toepassing van hoogwaardige bindmiddelen wordt het oppervlak vochtregulerend beschermd en biedt het weerstand tegen schadelijke weersinvloeden, UV-straling en (blauw) schimmel. Aangezien bouwdelen al voor montage zijn voorzien van een laag beits worden hoekverbindingen, zaagkanten en ook veer en groef beschermd. Om kleine defecten aan het oppervlak bij montage te herstellen, is van elke kleur een kleine flacon beits aan het bouwpakket toegevoegd.