Klanten geven ons een
904 beoordelingen


Hillhout Tuinhuizen


Wie zegt dat opbergruimte niet praktisch en mooi kan zijn?

Hillhout Tuinhuizen brengen traditie en ontwikkeling samen. De uitstraling van een modern tuinhuis naadloos gecombineerd met de robuuste materialen van Hillhout. Tuinhuizen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Samen vinden we voor jou een ideale oplossing voor je behoefte aan bergruimte. Heb je extra ruimte? Combineer dan de functionele opbergruimte met een luifel. Daarmee maak je een heerlijke plek om te loungen of overdekt te spelen!

De Hillhout Tuinhuizen zijn beschikbaar in vuren- of douglas hout. Ze worden standaard geleverd zonder behandeling. Heb je liever een geïmpregneerd verblijf, of een verblijf dat op kleur gespoten is? Dan hebben we diverse opties beschikbaar, zoals impregneren of industrieel spuiten. Het mooiste resultaat bij industrieel spuiten wordt bereikt met vurenhout. Na de behandeling is dit direct te gebruiken behoeft het geen directe nabewerking.

Wij helpen je graag verder jouw Tuinhuis te creëeren met behulp van onze 3d configurator. Met de configurator kunnen we in 3d geheel naar wens jouw buitenverblijf optimaliseren. Kies de behandeling of kleur van de wand, zet de deur op de juiste plaats, de mogelijkheden zijn eindeloos! Na het configureren heb je een perfect beeld van hoe jouw Tuinhuis er in de werkelijkheid uit gaat zien. We laten het je graag zien bij een van onze vestigingen.

Catalogus online bekijken

Bekijk gratis de online catalogus

Bekijk hier de Hillhout brochure online!

Hillhout = Kwaliteit

Met een buitenverblijf van Hillhout kies je voor kwaliteit. Hillhout maakt al meer dan 50 jaar smaakvolle kwaliteitsproducten.

3D-Configurator

Nu kun je je eigen droomverblijf met plat dak laten ontwerpen in onze winkel! Het 360-gradenaanzicht van onze 3D-configurator geeft een briljant idee van hoe jouw ontwerp eruit zou zien in de tuin!

Professionele Plaatsingsservice

Sierbestrating Jonk beschikt over vakbekwame en professionele timmermannen voor de plaatsing van je nieuwe buitenverblijf? Interesse? Vraag dan hier een offerte aan.

Verantwoord hout

Hillhout gebruikt gecertificeerd hout dat afkomstig is uit speciaal aangelegde productiebossen. De jaarlijkse aanplant van nieuwe bomen is minimaal gelijk aan het aantal gekapte bomen.

Korte levertijden

Bij ons ben je verzekerd van een snelle levering. Ongeacht het product. De levertijd is afhankelijk voor het type blokhut en eventuele nabehandeling 1,5 tot 6 weken.

Je Tuinhuis fabriekmatig behandeld

Je kunt er voor kiezen om je Tuinhuis in een geïmpregneerde uitvoering te bestellen doormiddel van keteldruk impregnatie, of te laten spuiten. Hierbij worden door middel van (milieuvriendelijke) mechanische verftechniek onderdelen rondom gespoten. Door toepassing van hoogwaardige bindmiddelen wordt het oppervlak vocht regulerend beschermd en biedt het weerstand tegen schadelijke weersinvloeden, UV-straling en (blauw) schimmel.

Hillhout Tuinhuis kopen

De tuinhuizen zijn beschikbaar in vuren- of douglas hout. Ze worden standaard geleverd zonder behandeling. Heb je liever een geïmpregneerd verblijf, of een verblijf dat op kleur gespoten is? Dan hebben we onderstaande opties voor jou beschikbaar:

Vuren Tuinhuis

   Onbehandeld

   Kleurloos geïmpregneerd

   Groen geïmpregneerd

   Wit gespoten

   Lichtgrijs gespoten

   Antraciet gespoten


Douglas Tuinhuis

   Onbehandeld

   Kleurloos geïmpregneerd

   Groen geïmpregneerd

   Transparant gespoten

   Zwart geïmpregneerd


Onbehandeld hout zal relatief snel vergrijzen. Wil je dit voorkomen? Behandel het hout direct na montage met Hermadix beits of olie en zorg voor regelmatig onderhoud. Afhankelijk van het soort hout en de methode van verduurzaming wordt de levensduur van het hout aanzienlijk verlengd ten opzichte van onbehandeld hout. Je blijft dus veel langer onbezorgd genieten van jouw Hillhout product. Het is aan te bevelen om het buitenverblijf één keer in de 3 a 5 jaar opnieuw te beitsen.

Impregneren on hoge druk
Door je tuinhuis te laten impregneren onder hoge druk (kleurloos geïmpregneerd 01 of groen geïmpregneerd 02), is het hout beter bestand tegen water, schimmel en houtrot en neemt de levensduur toe in vergelijking met onbehandeld hout. Als je tuinhuis op deze wijze is geïmpregneerd, behoeft deze geen verdere behandeling. Het is onderhoudsvrij. Echter, na verloop van tijd zal onbeschilderd hout van kleur veranderen door de invloed van het ultraviolet in het zonlicht en op  vochtige plaatsen kan een groene aanslag ontstaan. Het is daarom altijd zinvol om te kiezen voor een laatste kleur of transparante afwerking. Wij adviseren daarom een tuinhuis altijd te behandelen met tuindecoratiebeits van Hermadix (bij vurenhout) of Douglas Olie (bij douglashout).

Jouw tuinhuis op kleur gespoten
De tuinhuizen van Hillhout zijn verkrijgbaar in gespoten uitvoeringen. Hierbij wordt door middel van een (milieuvriendelijke) mechanische verftechniek onderdelen rondom gespoten. Door toepassing van hoogwaardige bindmiddelen wordt het oppervlak vochtregulerend beschermd en biedt het weerstand tegen schadelijke weersinvloeden, UV-straling en (blauw) schimmel. Aangezien bouwdelen al voor montage zijn voorzien van een laag beits worden hoekverbindingen, zaagkanten en ook veer en groef beschermd. Om kleine defecten aan het oppervlak bij montage te herstellen, is van elke kleur een kleine flacon beits aan het bouwpakket toegevoegd.