Klanten geven ons een
904 beoordelingen


Hillhout Livings


Hoe ontspannen kan het leven zijn? Rustig werken in de tuin, eindelijk de tijd om dat boek uit te lezen, alle ruimte voor een uitbundig kinderfeestje en natuurlijk alle mogelijkheden om jouw gasten in de watten te leggen met een verrassende outdoor Cooking. Breng 'binnen naar buiten' en maak een gezellige kamer in je tuin met de livings van Hillhout.

De Hillhout Livings worden geleverd in scandinavisch vurenhout. Ze worden standaard blank geleverd zonder behandeling. Heb je liever een geïmpregneerd verblijf, of een verblijf dat op kleur gespoten is? Dan hebben we diverse opties beschikbaar, zoals impregneren of industrieel spuiten. Na de behandeling is dit direct te gebruiken behoeft het geen directe nabewerking.

Onze livings hebben standaard afmetingen en kunnen met elementen helemaal naar jouw wens worden ingericht. De Livings zijn strak vormgegeven en passen perfect bij een moderne 'stadse' tuinstijl.

Wij helpen je graag verder jouw droomverblijf te creëeren met behulp van onze 3d configurator. Met de configurator kunnen we in 3d geheel naar wens jouw buitenverblijf optimaliseren. Kies de behandeling of kleur van de wand, zet de deur op de juiste plaats, de mogelijkheden zijn eindeloos! Na het configureren heb je een perfect beeld van hoe jouw verblijf er in de werkelijkheid uit gaat zien. We laten het je graag zien bij een van onze vestigingen.

Catalogus online bekijken

Bekijk gratis de online catalogus

Bekijk hier de Hillhout brochure online!

Hillhout = Kwaliteit

Met een buitenverblijf van Hillhout kies je voor kwaliteit. Hillhout maakt al meer dan 50 jaar smaakvolle kwaliteitsproducten.

3D-Configurator

Nu kun je je eigen droomverblijf met plat dak laten ontwerpen in onze winkel! Het 360-gradenaanzicht van onze 3D-configurator geeft een briljant idee van hoe jouw ontwerp eruit zou zien in de tuin!

Professionele Plaatsingsservice

Sierbestrating Jonk beschikt over vakbekwame en professionele timmermannen voor de plaatsing van je nieuwe buitenverblijf? Interesse? Vraag dan hier een offerte aan.

Verantwoord hout

Hillhout gebruikt gecertificeerd hout dat afkomstig is uit speciaal aangelegde productiebossen. De jaarlijkse aanplant van nieuwe bomen is minimaal gelijk aan het aantal gekapte bomen.

Korte levertijden

Bij ons ben je verzekerd van een snelle levering. Ongeacht het product. De levertijd is afhankelijk voor het type blokhut en eventuele nabehandeling 1,5 tot 6 weken.

Je Buitenverblijf fabriekmatig behandeld

Je kunt er voor kiezen om je Buitenverblijf in een geïmpregneerde uitvoering te bestellen doormiddel van keteldruk impregnatie, of te laten spuiten. Hierbij worden door middel van (milieuvriendelijke) mechanische verftechniek onderdelen rondom gespoten. Door toepassing van hoogwaardige bindmiddelen wordt het oppervlak vocht regulerend beschermd en biedt het weerstand tegen schadelijke weersinvloeden, UV-straling en (blauw) schimmel.

Hillhout Living kopen

Onze Livings zijn beschikbaar in vurenhout. Ze worden standaard geleverd zonder behandeling. Heb je liever een geïmpregneerd verblijf, of een verblijf dat op kleur gespoten is? Dan hebben we onderstaande opties voor jou beschikbaar:

   Kleurloos geïmpregneerd

   Groen geïmpregneerd

   Wit gespoten

   Lichtgrijs gespoten

   Antraciet gespoten

   Jungle groen gespoten*

* Kleur 08 is alleen van toepassing op wandelementen.

Onbehandeld hout zal relatief snel vergrijzen. Wil je dit voorkomen? Behandel het hout direct na montage met Hermadix beits en zorg voor regelmatig onderhoud. Afhankelijk van het soort hout en de methode van verduurzaming wordt de levensduur van het hout aanzienlijk verlengd ten opzichte van onbehandeld hout. Je blijft dus veel langer onbezorgd genieten van jouw Hillhout product. Het is aan te bevelen om het buitenverblijf één keer in de 3 a 5 jaar opnieuw te beitsen.

Impregneren on hoge druk
Door je buitenverblijf te laten impregneren onder hoge druk (kleurloos geïmpregneerd 01 of groen geïmpregneerd 02), is het hout beter bestand tegen water, schimmel en houtrot en neemt de levensduur toe in vergelijking met onbehandeld hout. Als je buitenverblijf op deze wijze is geïmpregneerd, behoeft deze geen verdere behandeling. Het is onderhoudsvrij. Echter, na verloop van tijd zal onbeschilderd hout van kleur veranderen door de invloed van het ultraviolet in het zonlicht en op  vochtige plaatsen kan een groene aanslag ontstaan. Het is daarom altijd zinvol om te kiezen voor een laatste kleur of transparante afwerking. Wij adviseren daarom een buitenverblijf altijd te behandelen met tuindecoratiebeits van Hermadix (bij vurenhout) of Douglas Olie (bij douglashout).

Jouw tuinverblijf op kleur gespoten
De tuinverblijven van Hillhout zijn verkrijgbaar in gespoten uitvoeringen. Hierbij wordt door middel van een (milieuvriendelijke) mechanische verftechniek onderdelen rondom gespoten. Door toepassing van hoogwaardige bindmiddelen wordt het oppervlak vochtregulerend beschermd en biedt het weerstand tegen schadelijke weersinvloeden, UV-straling en (blauw) schimmel. Aangezien bouwdelen al voor montage zijn voorzien van een laag beits worden hoekverbindingen, zaagkanten en ook veer en groef beschermd. Om kleine defecten aan het oppervlak bij montage te herstellen, is van elke kleur een kleine flacon beits aan het bouwpakket toegevoegd.