Vragen? Neem CONTACT met ons op.
  • 30 jaar marktleider
  • Alles onder 1 dak
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreid aanbod
menu


Aluminium Veranda

Een tuin is tegenwoordig meer dan alleen een terras met borders en omheiningen. Vandaag de dag spreekt men van het buitenleven in en om de woning. Bij deze trend heeft de veranda echt zijn intrede gemaakt. Een veranda biedt namelijk het hele jaar door beschutting tegen regen, warmte in de zomer en tegen kou in de winter. Een veranda wordt veelal ingericht als een verlengstuk van de woonkamer. Een mooie loungeset of een buitenkeuken zijn enkele voorbeelden om de veranda sfeer en gezelligheid te geven.

De laatste ontwikkelingen in het gebruik van een veranda zijn met name de verdere aankleding van de nieuwe verblijfsruimte. Denk hierbij aan vaste wanden, schuifwanden, horizontale- en verticale screens tegen wind en zon, infrarood verwarming e.d. Een veel gevraagd concept is dan ook de wintertuin, een veranda met zijwanden en een voorpui met openslaande deuren, een schuifpui of een volledig inschuifbare glazenwand. Het wintertuin concept kan gefaseerd worden uitgevoerd zodat de kosten gespreid worden.

Catalogus online bekijken

Bekijk gratis de online catalogussen

Bekijk hier de Aluxe brochure online!

Kwaliteit en Duurzaamheid

Aluxe is producent en leverancier van aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van Aluxe is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt Aluxe – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort, die alle voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090. Alle Aluxe verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Aluxe biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Aluxe heeft het allemaal. Wij bieden een plaatsingsservice en adviseren je over alle mogelijkheden!

Innovatief

Naast het adembenemende design, onderscheiden Aluxe producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Aluxe producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kun je met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Korte levertijden

Bij ons ben je verzekerd van een snelle levering. Ongeacht het product. De levertijd is afhankelijk voor het type Veranda ca. 4 tot 6 weken.

Maatwerk

Alle Veranda's worden op maat gemaakt, ook de standaard modellen, zonder meerprijs! Daarom ben je altijd verzekerd van de juiste maat tegen de juiste prijs.