Klanten geven ons een
907 beoordelingen

Tuinaanleg

Bij Jonk weten we als geen ander hoe belangrijk je tuin voor jou is. Wij zijn dan ook al jarenlang actief in het aanleggen van al onze tuinproducten. Dat betekent dat je bij aanleg verzekerd bent van een gegarandeerde kwaliteit, betrouwbaarheid, service en garantie. Jonk Sierbestrating beschikt over vakbekwame en gediplomeerde medewerkers voor het aanleggen van alle soorten sierbestrating, gebakken materialen, natuursteen, betonmaterialen, siertegels etc. Ook voor het plaatsen van schuttingen, damwanden, vlonders, speeltoestellen en tuinverlichting ben je aan het juiste adres. 

Naast vakmanschap kun je bij ons altijd rekenen op deskundig advies. Met een grote ervaring als achtergrond zullen wij samen met jou de situatie en je wensen doornemen waardoor uiteindelijk het eindresultaat u verwachtingen zal overtreffen. 

Wij werken in 5 fases:
  1. Als eerste is er het geheel vrijblijvende kennismakingsgesprek, waarbij we al de wensen en eisen omtrent het project zullen bespreken. Een belangrijke randvoorwaarde hierbij is natuurlijk het budget.
  2. Als al je wensen duidelijk zijn wordt er een offerte voor je opgesteld. Per onderdeel krijg je een overzicht van materiaalkosten en het arbeidsloon zodat je een duidelijk en helder overzicht heeft. De offerte kan, indien nodig, nog altijd worden aangepast.
  3. Als alles akkoord is dan ontvang je van ons een orderbevestiging inclusief de planning voor de uitvoering van de werkzaamheden.
  4. Vierde fase is de leveringsfase. Alle materialen worden een dag voor aanleg (m.u.v. maandag) aan je geleverd. Hier heb je geen omkijken naar, alles wordt voor je geregeld.
  5. De laatste fase is de aanlegfase. Alles wordt aangelegd, geplaatst of geïnstalleerd door vakbekwame en gediplomeerde medewerkers.Jonk is ervan overtuigd dat de prijs/kwaliteit verhouding zeer aantrekkelijk voor je is en we hopen dan ook van harte jou als toekomstige klant te mogen begroeten. 

Wij voeren alleen werkzaamheden uit in Noord-Holland, Flevoland en het Gooi. Overige regio's zijn in overleg. De legprijs van sierbestrating is op voorhand lastig te bepalen maar om een indicatie te geven kun je uitgaan van een vierkante meter prijs van  ca. € 29,00 bij een betontegel van 60x60 cm. Een offerte kunnen wij binnen een week bij je uitbrengen.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.
 

Portfolio