Geoceramica®

0 artikelen
Helaas zijn er (nog) geen producten aanwezig in deze groep.

Een breed scala aan kleuren, motieven en prints, hoog in kwaliteit en… nog nooit zo makkelijk gelegd. De GeoCeramica tegel is een keramische tuintegel met uitstekende eigenschappen, een strakke en toch stoere uitstraling.

Italiaanse kwaliteit terrastegels

Italië is het land van design en stijl. Voor GeoCeramica is niet voor niets gekozen voor Italiaanse kwaliteit. De exclusieve prints zijn oogstrelend, van subtiel tot een uitbundige marmerlook. Of je nu kiest voor een natuursteenlook, hardsteenlook of een industrieel design als betonlook, je kunt er jarenlang van genieten met minimaal onderhoud. De toplaag is gegarandeerd kleurvast en slijtvast.

Keramische tegels met lichte kleuren

Zachte en lichte tinten geven een zuidelijk en mediterraan gevoel aan je terras. De zon kan in Nederland echter niet het werk doen om de tegels algenvrij te houden maar gelukkig voor jou hoeft dat ook niet. Het grote voordeel van deze keramische tegels is dat ook de lichte kleuren mooi blijven en zonder al te veel moeite schoon te houden zijn.

Geoceramica Keramische tegels leggen

Het fijne aan de GeoCeramica tegel van MBI is niet alleen het estetische deel, maar vooral de stabikorn onderlaag!  Anders dan bij ‘normaal’ keramiek, is de speciale fundering die nodig is voor een stabiel terras eigenlijk al bevestigd aan de keramische tegels. Hierdoor is GeoCeramica® snel te leggen. Niet alleen bespaar je op de kosten van de fundering, je bespaart ook op de arbeidsuren die nodig zijn om een fundering te maken. Dat hebben wij immers al voor je gedaan! Het unieke van GeoCeramica® is dat je deze direct op het geprepareerde zandbed kunt leggen. Er is geen speciale fundering noodzakelijk en eigenlijk geschikt voor elke bodemsoort. Het leggen gaat snel en door de speciale geïntegreerde afstandshouders krijg je perfecte voegen. Iedere vakman of ervaren doe-het-zelver kan hiermee uit de voeten. Klik hier voor de verwerkingsvideo..

Onderhoudsvriendelijke tuintegels

Niet alleen is GeoCeramica makkelijk te leggen, maar ook gaat je terras jarenlang mee. Vanwege de keramische toplaag tegels zijn ze krasvast, dus wanneer je een keer je kopje laat vallen, zullen er geen grote beschadigingen terug te vinden zijn op je terras.  Daarnaast zijn de tegels slijtvast. Het maakt niet uit hoe vaak je er over heen loopt, na een aantal jaar zijn ze nog steeds even mooi als na het leggen! Je kunt dus zonder zorgen op je klompen of naaldhakken over je terras rennen, want deze tegel is op alles voorbereid. Ook onbezorgd barbecuen en loungen, want vet- en wijnvlekken maken geen schijn van kans!


Laatst bekeken

0 artikelen