Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
9.2
Filter
Sluiten
Formaat
Kleur
Materiaal
Fabrikant

Halfverharding Halfverhardingen zijn verhardingen zoals grind (=rond) en split (=hoekig). Ze worden steeds vaker in tuinen gebruikt. Niet ten onrechte: het is goedkoop en eenvoudig te verwerken materiaal om bijvoorbeeld kronkelpaden mee te maken. Een halfverharding kent geen voegen en heeft dan ook altijd het uiterlijk van een groot vlak dat rustig en ruimtelijk werkt. Grind Grind is rond en verkrijgbaar in diverse maten. Een geschikte maat om paden mee in te strooien is circa 8 tot 16 milimeter. Grof grind met een doorsnede vanaf 15 milimeter of meer gebruikt u juist om vijvers en plantenbakken mee te decoreren. Split Split is hoekig en loopt prettiger dan grind. Het is daardoor veel beter geschikt als looppad, oprit en terras. Tevens is split ideaal om een grindschutting mee te vullen. Door de vele kleuren en maten wordt het split ook veel gebruikt ter decoratie en om grote vlakken op te vullen.


Taunus Kwarts

2 artikelen
€ 6,95 / per zk
Taunus grind duits kiezels kwarts quarts quartz geel

Taunus Kwarts 8-16 mm 25 kg

€ 6,95 / per zk
Materiaal: Kwarts
Afwerking: Rond naturel

Afmeting:
8-16 mm
Taunus grind duits kiezels kwarts quarts quartz geel

Taunus kwarts 8-16 mm incl. midi Big Bag

€ 219,00 / per st
Materiaal: Kwarts
Afwerking: Rond naturel

Afmeting:
8-16 mm

Taunus Kwarts

Taunus kwarts is een grindsoort met zowel hoekige als ronde vormen in een mooie oranje/gele kleur. Door de natuurlijk afgeronde vorm is de Taunus kiezel uitstekend geschikt voor wandelpaden of als decoratie in de tuin. Ook voor een oprit wordt deze grindsoort veelvuldig gebruikt. Omdat het grind zowel ronde als hoekige vormen heeft, rolt het niet teveel maar is ook niet te scherp.

Taunus 8-16 mm

Grind wordt in verschillende groottes gescheiden met behulp van zeven, waardoor de verschillende gradaties grind apart te bestellen zijn. De zeefmaat van dit type Taunus kwarts is 8 tot 16 mm, echter kunnen de exacte afmetingen ruimer zijn afhankelijk van hoe een steentje door de zeef is valt in de groeve of winning. Afhankelijk van de vorm steen kan het dus zijn, dat er een lange dunne steen door de zeef valt welke in de breedte 16 mm is, maar in de lengte bijvoorbeeld 20 mm.

Taunus kwarts kopen

Taunus 8-16 mm kan geleverd worden in verschillende hoeveelheden:
Midibag (0,6 m3 - 800 Kg) voor 12 vierkante meter bij een laagdikte van 5 cm.
25 kg zakken voor circa 0,25 vierkante meter bij een laagdikte van 5 cm.


Laatst bekeken