Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
9.0
Filter
Sluiten
Kleur
Materiaal

Halfverharding Halfverhardingen zijn verhardingen zoals grind (=rond) en split (=hoekig). Ze worden steeds vaker in tuinen gebruikt. Niet ten onrechte: het is goedkoop en eenvoudig te verwerken materiaal om bijvoorbeeld kronkelpaden mee te maken. Een halfverharding kent geen voegen en heeft dan ook altijd het uiterlijk van een groot vlak dat rustig en ruimtelijk werkt. Grind Grind is rond en verkrijgbaar in diverse maten. Een geschikte maat om paden mee in te strooien is circa 8 tot 16 milimeter. Grof grind met een doorsnede vanaf 15 milimeter of meer gebruikt u juist om vijvers en plantenbakken mee te decoreren. Split Split is hoekig en loopt prettiger dan grind. Het is daardoor veel beter geschikt als looppad, oprit en terras. Tevens is split ideaal om een grindschutting mee te vullen. Door de vele kleuren en maten wordt het split ook veel gebruikt ter decoratie en om grote vlakken op te vullen.


Franse Boomschors

2 artikelen
€ 10,95 / per zk
Franse Boomschors bodembedekking schors

Franse Boomschors 50 ltr

€ 10,95 / per zk
Materiaal: Pinus Maritima
Afwerking: Schors


Franse Boomschors bodembedekking schors

Franse Boomschors incl. Midi Big Bag (425 ltr)

€ 129,00 / per bb
Materiaal: Pinus Maritima
Afwerking: Schors


Franse Boomschors

Boomschors is een prachtig natuurproduct, dat zorgt voor een goede lucht- en waterhuishouding in de tuin. Het is een vorstwerend product, vrij van onkruid en ziektekiemen. Boomschors werkt kostenbesparend en is decoratief. Boomschors is geschikt  als valdempende ondergrond voor onder speeltoestellen.

Franse Boomschors kopen

Ben je van plan om Franse Boomschors aan te schaffen? Dan ben je bij Sierbestrating Jonk aan het juist adres. Franse Boomschors, ook wel Pinus Pinastre genoemd, heeft een mooie roodbruine kleur en heeft door zijn harde structuur een relatieve lange levensduur.

Je kunt Franse Boomschors toepassen als:

 • Onkruidbestrijder in je tuin
 • Afdekking van boomspiegels, borders en rotondes
 • Val- en speelondergrond onder speeltoestellen
 • Wandelpad
 • Erfafscheiding en/of geluidswal in splitpanelen
 • Decoratiemateriaal
 • Substraat voor potgrond
 • Grondstof voor de orchideeënteelt
 • Om potplanten mee af te dekken voor de boomkwekerij

Milieuvriendelijk product

Franse Boomschors is een natuurproduct dat heraangeplant wordt. Deze vorm van duurzaamheid wil zeggen dat het duurzaam is, en blijft voor meerdere generaties. Het is ecologisch en heeft daardoor een positief effect op natuur en milieu. Ecologie is de verhouding tussen dieren, planten, mensen en hun omgeving. Er zijn diverse benamingen voor Franse zeeden boomschors, nl.: pinus pinastre, pin maritime, pinus maritima, franse (pijnboom)schors, Franse bark enzovoort.

Levering boomschors

 • Big bags Franse Boomschors van 425 liter
 • Verpakt Boomschors in zakken van 50 liter


Laatst bekeken