Veelgestelde vragen

Hieronder bevinden zich de onderwerpen waar wij de meestgestelde vragen in hebben onderverdeeld. Klik op een onderwerp naar keuze om de meestgestelde vragen te bekijken.
« terug naar overzicht

Wat houdt zink/aluminium in?
Natuurlijk wilt u niet dat uw split of steenschutting gaat roesten na verloop van tijd. Daarom zijn onze splitpanelen en steenpanelen uitgerust met zink/aluminium draad. Een metallisering van zink en aluminium biedt een extra bescherming tegen roest en corrosie. Dankzij de zinken grondlaag blijft het draad optimaal beschermd, zelfs als het beschadigd wordt.
Waar zijn de splitpanelen van gemaakt?
De splitpanelen zijn gemaakt van zink/aluminium draad met een fijnmazige binnendraad. Een metallisering van zink en aluminium biedt een extra bescherming tegen roest en corrosie. Dankzij de zinken grondlaag blijft het draad optimaal beschermd, zelfs als het beschadigd wordt.
Waar zijn de steenpanelen van gemaakt?
De steenpanelen zijn gemaakt van zink/aluminium draad. Een metallisering van zink en aluminium biedt een extra bescherming tegen roest en corrosie. Dankzij de zinken grondlaag blijft het draad optimaal beschermd, zelfs als het beschadigd wordt.
Gaat zink/aluminium draad langer mee dan gegalvaniseerd draad?
Het zink aluminium draad wat we gebruiken voor de splitpanelen gaat tot 3 x zo lang mee t.o.v. gegalvaniseerde draad.
Welke soorten grind/split zijn geschikt voor de splitpanelen?
Voor een splitpaneel van 5 cm breed kunt u het beste grind of split gebruiken vanaf 8mm tot 32 mm. Let op! Basalt split 8-11 mm is niet geschikt omdat deze maat door de mazen heen kan vallen. Alle soorten met de maat 8-16 mm, 16-22 en 16-32 mm zijn geschikt.