Reviews

Deel je ervaringen met bezoekers van onze website. Hierdoor help je ons met verbeteren van ons assortiment en onze service én je helpt onze andere klanten met het maken van hun keuze. 
Dieben
10

Perfect gewerkt en met tevreden resultaat

Doets-Bijster
10

Er is door jullie mensen een stenen trap in tuin, en een steiger opnieuw met anti-slip hout bekleed. Dat gedaan bij een temperatuur van ca 38 graden! Veel respect voor deze harde werkers, de klus is, ondanks de hitte, perfect uitgevoerd! Hulde!

Mirjam Haalstra
10

Ik had de bestelling om 12.30 uur besteld in Almere en had het om 18.00 uur al in Haren (Groningen) in huis. De tegels en schelpen zijn naar verwachting. Top service!

Familie Deutekom
4.0

We zijn gaan kijken voor natuurstenen tegels a 60 euro m2. De man achter de balie was behoorlijk ongeïnteresseerd toen we hiervoor een offerte wilden laten maken om het volledig te laten aanleggen. Uiteindelijk een briefje met alle gegevens ingevuld en er zou contact worden opgenomen. We zijn een maand verder en hebben niks meer gehoord. Zeer slechte zaak lijkt me. We geven ons geld wel ergens anders uit.

Jonk Sierbestrating antwoordde met: Beste Fam. Deutekom,

Wij moeten excuses maken voor bovenstaand voorval, normaal gezien bellen we dezelfde dag nog voor een afspraak. Ik heb even nagezocht bij onze aanvraag formulieren en kan daar niets vinden. Ergens is er dus een fout gemaakt door mijn collega. Omdat dit review topic zonder gegevens werkt kan u alleen via deze weg contacteren. Indien u nog gebruik wilt maken van onze diensten, dan verzoek ik u om telefonisch contact te zoeken met desbetreffende vestiging. Dan zorgen wij er voor dat u alsnog gecontacteerd wordt.

Met vriendelijke groet,

Het team van Sierbestrating Jonk
C.jonk
10

Uitstekende uitvoering een 10

Astrid Glebbeek-Bijl
10

Nieuwe oprit door Jonk aangelegd. Ontzettend tevreden met het resultaat. Personeel van Jonk ook vriendelijk en ze werkten heel netjes en snel maar wel goed. Dit ondanks de enorme hitte.

Jaap buijs
10

Gewoon wederom perfect, word vtv gebeld omtrent aflevering. Super bedrijf

M. Kool
10

Prachtig straatwerk en timmerwerk verricht in de achtertuin. De mensen van Jonk verstaan hun vak. Ze denken goed mee en ter plaatse een verandering is geen probleem. Firma Jonk is een bedrijf om aan te bevelen.

P. Thatjaroen
10

Nog geen 5 minuten na de betaling werd ik al gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Zo snel heb ik nog nooit meegemaakt :D

Esther Blok
10

Top geregeld. Alles op voorraad en netjes op tijd bezorgd. Top bedrijf! Hadden eerder ergens anders besteld en daar was veel gedoe met bezorging. Bij Jonk liep alles op rolletjes!

Jan Vlasbloem
10

Snelle levering op afgesproken tijd en goed materiaal.

Guido
10

Goede service en snelle levering.