Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
9.2
Filter
Sluiten
Formaat
Kleur
Materiaal
Fabrikant

Halfverharding Halfverhardingen zijn verhardingen zoals grind (=rond) en split (=hoekig). Ze worden steeds vaker in tuinen gebruikt. Niet ten onrechte: het is goedkoop en eenvoudig te verwerken materiaal om bijvoorbeeld kronkelpaden mee te maken. Een halfverharding kent geen voegen en heeft dan ook altijd het uiterlijk van een groot vlak dat rustig en ruimtelijk werkt. Grind Grind is rond en verkrijgbaar in diverse maten. Een geschikte maat om paden mee in te strooien is circa 8 tot 16 milimeter. Grof grind met een doorsnede vanaf 15 milimeter of meer gebruikt u juist om vijvers en plantenbakken mee te decoreren. Split Split is hoekig en loopt prettiger dan grind. Het is daardoor veel beter geschikt als looppad, oprit en terras. Tevens is split ideaal om een grindschutting mee te vullen. Door de vele kleuren en maten wordt het split ook veel gebruikt ter decoratie en om grote vlakken op te vullen.


Utah Mix

2 artikelen
€ 6,95 / per zk
Utah Mix basalt carrara split modern

Utah Mix 9-12 mm 25 kg

€ 6,95 / per zk
Materiaal: Carrarasplit en Basaltsplit
Afwerking: Gebroken tot een hoekige vorm

Afmeting:
9-12 mm
Utah Mix basalt carrara split modern

Utah Mix 9-12 mm incl. Midi Bag (0,8 ton)

€ 359,00 / per ton
Materiaal: Carrarasplit en Basaltsplit
Afwerking: Gebroken tot een hoekige vorm

Afmeting:
9-12 mm

Utah Mix

Utah mix is een unieke splitsoort met twee gemengde soorten split; Het witte Carrara split en het antraciet gekleurde Basalt Split. Door het mengen van deze twee splitsoorten ontstaat een chique en splitsoort welke prachtig toe te passen is in de moderne tuin.

Utah Mix 9-12 mm

Utah Mix wordt in verschillende groottes gescheiden met behulp van zeven, waardoor de verschillende gradaties grind apart te bestellen zijn. De zeefmaat van dit type Utah Mix is 9 tot 12 mm, echter kunnen de exacte afmetingen ruimer zijn afhankelijk van hoe een steentje door de zeef is valt in de groeve of winning. Afhankelijk van de vorm steen kan het dus zijn, dat er een lange dunne steen door de zeef valt welke in de breedte 12 mm is, maar in de lengte bijvoorbeeld 16 mm.

Utah Mix kopen

Utah Mix 9-12  mm kan geleverd worden in verschillende hoeveelheden:
Midibag (0,6 m3 - 800 Kg) voor circa 12 vierkante meter bij een laagdikte van 5 cm.
25 kg zakken voor circa 0,25 vierkante meter bij een laagdikte van 5 cm.


Laatst bekeken