Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
9.0
Filter
Sluiten
Formaat
Kleur
Materiaal

Halfverharding Halfverhardingen zijn verhardingen zoals grind (=rond) en split (=hoekig). Ze worden steeds vaker in tuinen gebruikt. Niet ten onrechte: het is goedkoop en eenvoudig te verwerken materiaal om bijvoorbeeld kronkelpaden mee te maken. Een halfverharding kent geen voegen en heeft dan ook altijd het uiterlijk van een groot vlak dat rustig en ruimtelijk werkt. Grind Grind is rond en verkrijgbaar in diverse maten. Een geschikte maat om paden mee in te strooien is circa 8 tot 16 milimeter. Grof grind met een doorsnede vanaf 15 milimeter of meer gebruikt u juist om vijvers en plantenbakken mee te decoreren. Split Split is hoekig en loopt prettiger dan grind. Het is daardoor veel beter geschikt als looppad, oprit en terras. Tevens is split ideaal om een grindschutting mee te vullen. Door de vele kleuren en maten wordt het split ook veel gebruikt ter decoratie en om grote vlakken op te vullen.


Grind 2-5 mm

3 artikelen
€ 3,95 / per zk
Grind riviergrind limburgs grof grind kwarts

Grind 2-5 mm 25 kg

€ 3,95 / per zk
Materiaal: Kwarts
Afwerking: Rond naturel

Afmeting:
2-5 mm
€ 89,95 / per st
grind 2-5 kifgrind drainagegrind fundering grind

Grind 2-5mm incl. Big Bag (1 m³)

€ 89,95 / per st
Materiaal: Kwarts
Afwerking: Rond naturel

Afmeting:
2-5 mm
grind 2-5 kifgrind drainagegrind fundering grind fijn grind

Grind 2-5mm incl. mini Big Bag (0,5 m³)

€ 49,95 / per st
Materiaal: Kwarts
Afwerking: Rond naturel

Afmeting:
2-5 mm

Grind 2-5 mm

Grind 2-5 mm is een voordelige riviergrind bestaande uit korrels van 2 tot 5 mm. Het grind wordt ook wel parelgrind of kifgrind genoemd. Het is een ronde grindsoort bestaande uit grijze, bruine, zwarte en witte steentjes. Men gebruikt 2-5 mm grind voornamelijk voor het invegen van bestrating met ruime voegen, zoals gebakken bestrating of getrommelde betonklinkers. In de wegenbouw wordt het grind gebruikt als slijtlaag en in de tuin als siertoepassing.

Kigrind

Het Kif grind wordt in verschillende groottes gescheiden met behulp van zeven, waardoor de verschillende gradaties grind apart te bestellen zijn. De zeefmaat van dit type grind is 2 tot 5 mm, echter kunnen de exacte afmetingen ruimer zijn afhankelijk van hoe een steentje door de zeef is valt in de groeve of winning. Het grindmateriaal wordt afgezeefd op een zeef van vierkant 2 en vierkant 5 mm. Afhankelijk van de vorm steen kan het dus zijn, dat er een lange dunne steen door de zeef valt welke in de breedte 5 mm is, maar in de lengte bijvoorbeeld 8 mm.

Grind thuis bezorgd

Grind 2-5 mm kan geleverd worden in verschillende hoeveelheden:
Bigbag (1 m3 - 1600 Kg) voor 20 vierkante meter bij een laagdikte van 5 cm.
Mini Bigbag (0,5 m3 - 800 Kg) voor 10 vierkante meter bij een laagdikte van 5 cm.
Losgestort per m3  (vanaf 6 m3) voor 20 vierkante meter per m3 bij een laagdikte van 5 cm. Prijs op aanvraag.
25 kg zakken voor circa 0,25 vierkante meter bij een laagdikte van 5 cm.


Laatst bekeken