Betalen in termijnen voor aankopen tot € 8000,00

Sierbestrating Jonk introduceert BETAALPLAN, een nieuwe dienst welke in samenwerking met Santander is ontwikkelt om de enorme vraag naar betaalbare sierbestrating en tuinmaterialen te voldoen. Met BETAALPLAN van Sierbestrating Jonk betaal je jouw aankoop eenvoudig in termijnen. Je kunt kiezen uit drie looptijden met elk een unieke prijs per maand.

Maak een dure aankoop betaalbaar

Jij hebt de controle! Kies het maandbedrag dat past binnen je budget.Snel en makkelijk

Kies voor Betaalplan bij het afrekenen in de webshop. Vul een aantal vragen in , zodat wij weten wie je bent. Wij laten je direct weten of je financieringsaanvraag is goedgekeurd en achteraf kunt betalen.

Extra aflossen zonder kosten

Jij hebt de controle over uw rekening. Bij Betaalplan is het altijd mogelijk om extra af te lossen zonder extra kosten. Dit is volledig gratis, je betaalt hier over dus geen rente.

De looptijd bepaal je zelf

Elk maandbedrag heeft zijn eigen looptijd en rente. Bij Betaalplan betaal je jouw aankoop makkelijk achteraf terug over 12, 24, 36 of 48 maanden. Je kiest zelf het maandbedrag en de looptijd dat het beste past binnen je budget.

Directe levering van het product

Bij goedkeuring van je financieringsaanvraag komt de bestelling direct binnen in onze webwinkel waardoor de bestelling verzonden kan worden.
 

Duidelijke voorwaarden

Je weet bij het afsluiten direct waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten en geen verrassingen achteraf. Elke maand los je af en aan het einde van de periode ben je klaar en wordt de lening gesloten.

Veilig en betrouwbaar

Betaalplan is direct verbonden met onze online webshop. Betaalplan is onderdeel van Santander Consumer Finance Benelux B.V. dat in handen is van de Santander Group, een van de grootste financiele instellingen ter wereld.

1. Kopen

Kies je product(en) en voeg deze toe aan je winkelmandje. Kies bij het afrekenen voor Betaalplan, betalen in termijnen.

2. Aanvragen

Vul het aanvraagformulier in en voeg een scan/foto van je bankpas en identiteitsbewijs toe. Doe de 1 cent pintransactie via iDeal. Wij controleren of je in aanmerking komt.

3. Kiezen

Na goedkeuring zie je een aantal maandtermijnen. Elk maandbedrag heeft een eigen looptijd en rente. Kies zelf wat het beste bij je past. Je ontvangt het contract per e-mail.

4. Klaar en geregeld

Je ontvangt je bestelling via de webwinkel en via Betaalplan betaal je in maandelijkse termijnen. Veel plezier met je aankoop.

Hoeveel kost BETAALPLAN?

Om een lening af te sluiten via betaalplan betaal je rente. Je betaalt, afhankelijk van de af te sluiten lening, meestal 1,090% per maand, dat is 13,9% per jaar. Het maandbedrag wordt automatisch van je bankrekening afgeschreven. Je kunt vervroegd boetevrij en geheel gratis aflossen. Neem hiervoor contact op met de Betaalplan op telefoonnummer 030-6388111.

Dit is een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Er vindt toetsing en registratie bij het BKR plaats. Sierbestrating Jonk treedt op als verbonden bemiddelaar. Santander en Sierbestrating Jonk geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jouw gewenste financieel product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.